Εργαζόμενοι ΛΑΡΚΟ: Κινητοποίηση στα διόδια Πολυμύλου Κοζάνης

Μαζική κινητοποίηση στα διόδια Πολυμύλου Κοζάνης πραγματοποίησε η  συντονιστική επιτροπή αγώνα ενάντια στο κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ. Σε αυτή συμμετείχαν εργαζόμενοι – απολυμένοι από εργολάβο από την Ιεροπηγή Καστοριάς, εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, επαγγελματίες οδηγοί, έχοντας στο πλευρό τους τη Συντονιστική Επιτροπή Φορέων και Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας αλλά και άλλους μαζικούς φορείς.

Εκεί, οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν για πάνω από δύο ώρες, μοιράζοντας ανακοινώσεις στους διερχόμενους οδηγούς, ενώ για ένα διάστημα επέτρεψαν την ελεύθερη διάβαση των οχημάτων από τα διόδια. Αίτημα των εργαζομένων, επαγγελματιών και μικροεργολάβων είναι η απόσυρση της τροπολογίας της κυβέρνησης για τη ΛΑΡΚΟ η οποία όπως αναφέρουν στις ανακοινώσεις που διαμοίρασαν οδηγεί στο ξεπούλημα και το κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ χωρίς καταβολή των δεδουλευμένων, τα οποία αγγίζουν τα 5 εκ. ευρώ.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΔΙΟΔΙΑ, ΛΑΡΚΟ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!