ΡΟΗ
προηγ επομ

Εργαζόμενοι ΛΑΡΚΟ: Κατάληψη στα γραφεία της διοίκησης -Απαίτησαν ανάκληση απολύσεων

Σε κατάληψη των γραφείων της διοίκησης της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης οι εργαζόμενοι της εταιρείας, απαιτώντας την ανάκληση της απόλυσης τριών εργαζομένων από την εργολαβία της «ΤΕΧΝΟΣΤΥΛ».

Η απόλυση των εργολαβικών εργαζομένων έγινε λίγο πριν συμπληρώσουν ένα χρόνο δουλειάς και αποκτήσουν τα δικαιώματα που απορρέουν από τη χρονική διάρκεια της σύμβασής τους.

Στο πλευρό των εργαζομένων βρέθηκε από την πρώτη στιγμή το Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Φθιώτιδας απαιτώντας την ανάκληση των απολύσεων. Σημειώνει ότι αν μέχρι αύριο δεν ανακληθούν οι απολύσεις, οι εργαζόμενοι δεν θα μπουν στην εργασία και το μεσημέρι στην πύλη του εργοστασίου θα παρθούν αποφάσεις δυναμικών κινητοποιήσεων.

Το Συνδικάτο καλεί τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ να συσπειρωθούν δυναμικά στα σωματεία, να έχουν επαγρύπνηση, ενότητα και αποφασιστικότητα.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΛΑΡΚΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!