Εργαζόμενοι Κοινωφελούς: Όχι στις απολύσεις – Παράταση των συμβάσεων

Πανελλαδική συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου πραγματοποιούν οι συμβασιούχοι στις Δασικές Υπηρεσίες, αντιδρώντας στις απολύσεις περίπου 5.000 συμβασιούχων στο πρόγραμμα της «κοινωφελούς εργασίας» και διεκδικούν το δικαίωμα στη δουλειά.

Στη συγκέντρωση συμμετέχουν εργαζόμενοι από όλη τη χώρα, όπως Μεσσηνία, Λακωνία, Τρίπολη, Λάρισα, κ.ά.

Η κινητοποίηση γίνεται μετά από κάλεσμα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας (ΟΣΕΑΔΕ) και της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Συμβασιούχων στις Δασικές Υπηρεσίες. Η ΟΣΕΑΔΕ έχει κηρύξει στάση εργασίας για σήμερα σε όλες τις υπηρεσίες των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων για όλους τους εργαζόμενους, μόνιμους και συμβασιούχους. Αντίστοιχη στάση εργασίας έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ.

Στους συγκεντρωμένους έξω από το υπουργείο μίλησαν η Άννα Ορφανέλη, εργαζόμενη στο δασαρχείο Λαυρίου και μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Συμβασιούχων στις Δασικές Υπηρεσίες και ο Γαβριήλ Ιωαννίδης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων (ΟΣΕΑΔΕ).

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ, ΔΑΣΑΡΧΕΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!