Εργαζόμενοι δήμου Φιλαδέλφειας: Τρία νέα κρούσματα – «Πού είναι ο ΕΟΔΥ;»

«Που είναι ο ΕΟΔΥ και η κυβερνητικοί υπεύθυνοι που ζητούν από τους συναδέλφους μας ατομική ευθύνη και την ίδια ώρα πέφτουν θύματα των ανεύθυνων??», αναρωτιέται με νεώτερη ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας -Νέας Χαλκηδόνας, μετά και τον εντοπισμό τριών νέων κρουσμάτων στην υπηρεσία καθαριότητας.

Διαβάστε την ανακοίνωση των εργαζομένων: 

3 νέα κρούσματα στην υπηρεσία καθαριότητας βγάλαν τα μοριακά τεστ τα οποία η Διοίκηση του Δήμου σύρθηκε να τα κάνει κάτω από τη πίεση του Σωματείου. Συνολικά 13 εργαζόμενοι στους 80 της καθαριότητας είναι θετικοί και το σύνολο των κρουσμάτων στο Δήμο έφτασε τα 30!!!και δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα επαναληπτικά τεστ της  Πέμπτης τόσο για τη καθαριότητα όσο και για το πράσινο.

Αντί η διοίκηση να κλείσει την υπηρεσία και να στείλει σε καραντίνα όλους τους εργαζόμενους συνεχίζει την εγκληματική πολιτική της και απειλώντας τους  βγάζει με τι ζόρι εργαζόμενους και οχήματα στο δρόμο. Θυμήθηκε η διοίκηση να μνημονεύσει και προφορική συνομιλία με την γιατρό εργασίας του δήμου για να δικαιολογήσει την στάση της. Που ήταν 15 μέρες τώρα η γιατρός εργασίας που βγαίναν το ένα μετά το άλλο τα κρούσματα. Θα γίνει μέρος της εγκληματικής πολιτικής της διοίκησης???

Που είναι ο ΕΟΔΥ και η κυβερνητικοί υπεύθυνοι που ζητούν από τους συναδέλφους μας ατομική ευθύνη και την ίδια ώρα πέφτουν θύματα των ανεύθυνων??

Ένας συνάδελφος διασωληνωμένος, ένας νοσηλευόμενος ,και μια μητέρα 5 παιδιών θετική, είναι τα πρόσφτα αποτελέσματα της εγκληματικής αυτής πολιτικής.

Είχαμε προειδοποιήσει την διοίκηση ότι θα πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας.

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι καθαριότητα και πράσινο θα παραμείνουν κλειστά μέχρι την Παρασκευή και θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης. Όποιος συνάδελφος απειληθεί ή εκβιαστεί να βγεί για δουλειά να επικοινωνήσει αμέσως με το Σωματείο.

Ο Δικηγόρος του Σωματείου θα διερευνήσει τις όποιες ποινικές ευθύνες κατά παντός υπευθύνου για έκθεση σε κίνδυνο των εργαζομένων του Δήμου.

Θα ενημερωθούν τα ΜΜΕ για την αδιαφορία του ΕΟΔΥ σε μια ιστορία υγειονομικής βόμβας όπως εξελίσσεται η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου.

Το ξαναλέμε τα παιχνιδάκια και η κοροιδια  σε βάρος της υγείας των συναδέλφων μας τέλος.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ, ΕΟΔΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!