Εργαζόμενοι -Δ.Θεσσαλονίκης: Καταγγέλλουν τη δημοτική αρχή Ζέρβα για έλλειψη ΜΑΠ

Μήνυμα διαμαρτυρίας στέλνουν εργαζόμενες και εργαζόμενοι, από το εργοτάξιο καθαριότητας Ευαγγελίστριας του δήμου Θεσσαλονίκης, προς τη διοίκηση Ζέρβα και την κυβέρνηση για την έλλειψη μέσων προστασίας από την επιδημία. Τα αδιάβροχα που φορούν τα αγόρασαν οι ίδιοι, δεν τους τα χορήγησε καμιά υπηρεσία.

Συγκεκριμένα η ΔΑΣ αναφέρει:

«Η διοίκηση Ζέρβα με επικοινωνιακά παιχνίδια και παραμύθια προσπαθεί να κρύψει τις ευθύνες που έχει για την έλλειψη μέσων προστασίας. Ποντάρει αυτή την περίοδο και στο φιλότιμο και τη συνείδηση των εργαζομένων. Που δεν αντιδρούν με πιο δυναμικό τρόπο, ούτε αρνούνται εργασία όπως έχουν το δικαίωμα να κάνουν όταν δεν τους χορηγούνται μέσα προστασίας, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι, ο λαός της πόλης ειδικά αυτή την περίοδο έχει μεγαλύτερη ανάγκη τη δουλειά τους.

Καλούμε τους συναδέλφους στα εργοτάξια και στους χώρους δουλειάς να πραγματοποιήσουν ανάλογες διαμαρτυρίες. Να στείλουν φωτογραφίες και βίντεο στο email sofr-a@otenet.gr ή στη σελίδα fb της ΔΑΣ δ. Θεσ/νίκης.

Όπως και για καταγγελίες, προτάσεις κ.α. να καλούν τα τηλέφωνα: 6978594724 – 6983274135.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ και ΟΧΙ ΣΙΩΠΗΛΟΙ.

Αγώνας για να μη μπουν η ζωή και τα δικαιώματα μας σε καραντίνα.»

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΜΑΠ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!