Εργαζόμενοι Δ.Λαρισαίων: Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις -Δεσμεύσεις αιρετών για πληρωμή συμβασιούχων

Σε αναστολή των κινητοποιήσεων τους, αποφάσισαν να προχωρήσουν οι εργαζόμενοι του δήμου Λαρισαίων μετά από συνάντηση που είχαν με στελέχη του δήμου. Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται γιατί ο Επίτροπος δεν υπογράφει τα εντάλματα πληρωμής, με αποτέλεσμα 307 συμβασιούχοι να παραμένουν απλήρωτοι.

Οι εργαζόμενοι κινητοποιήθηκαν γιατί ο Επίτροπος δεν υπογράφει τα εντάλματα πληρωμής, με αποτέλεσμα 307 συμβασιούχοι να παραμένουν απλήρωτοι και από το πρωί είχαν προχωρήσει σε κατάληψη του αμαξοστασίου του δήμου Λαρισαίων.

Ωστόσο συναντήθηκαν με τέσσερις αντιδημάρχους του δήμου και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, οι οποίοι τους διαβεβαίωσαν, ότι «μέχρι την Παρασκευή θα έχει δοθεί λύση στο πρόβλημα και θα πληρωθούν οι συμβασιούχοι».

Στην συνάντηση δεν συμμετείχε ο δήμαρχος της πόλης Απόστολος Καλογιάννης, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό και επιστρέφει την Παρασκευή, μέρα κατά την οποία αναμένεται να υπάρξει και διευθέτηση του θέματος των πληρωμών.

Οι εργαζόμενοι πάντως προειδοποίησαν τη δημοτική αρχή, ότι αν δεν καταβληθούν οι μισθοί, θα προχωρήσουν σε νέες δυναμικότερες κινητοποιήσεις. Πάντως οι αντιδήμαρχοι σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, δήλωσαν προς τους εργαζομένους ότι στην περίπτωση που δεν βρεθεί λύση, είναι  διατεθειμένοι «να κλείσουν ακόμα και το δήμο».

 

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ, ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ, ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΑΙΡΕΤΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!