Εργαζόμενοι-Δ.Αγ.Αναργύρων: Ζητούν μέτρα προστασίας μετά τα κρούσματα σε υπαλλήλους

Τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων προστασίας της υγείας των εργαζομένων, μετά την διάγνωση δύο επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID-19 στις υπηρεσίες που στεγάζονται στο Παλαιό Δημαρχείο Αγίων Αναργύρων, ζητούν με επιστολή τους προς το δήμαρχο, το Σωματείο Εργαζομένων του δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

Συγκεκριμένα στην επιστολή τους αναφέρουν:

Κύριε Δήμαρχε,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου, παρά το γεγονός ότι επεδίωξε την άμεση επικοινωνία μαζί σας επανειλημμένα σήμερα το πρωί, λόγω της σοβαρότατης εξέλιξης από την διάγνωση 2 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων από τον COVID-19, συναδέλφων που εργάζονται στις υπηρεσίες του Παλαιού Δημαρχείου Αγίων Αναργύρων, απαιτεί από τη Δημοτική αρχή και εσάς προσωπικά να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να λάβετε εδώ και τώρα, όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την προστασία της υγείας των εργαζομένων.

Κρούουμε το κώδωνα  του κινδύνου, με δεδομένο ότι υπάρχουν συνάδελφοι οι οποίοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, καθώς και εργαζόμενοι όπου λόγω του αντικειμένου της εργασίας τους έρχονται σε επαφή με ευπαθείς ομάδες δημοτών, αλλά και με πλήθος άλλων δημοτών όπου επισκέπτονται καθημερινά το δημαρχείο, κάνοντας χρήση των υπηρεσιών.

Απαιτούμε:     

  • Να πραγματοποιηθεί σήμερα απολύμανση σε όλους του χώρους του Παλαιού Δημαρχείου.
  • Το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί, με ευθύνη της Διοίκησης, να πραγματοποιηθούν διαγνωστικά μοριακά τεστ σε όλους τους εργαζόμενους που εργάζονται στις υπηρεσίες του Παλαιού Δημαρχείου.
  • Να ενημερωθούν άμεσα οι δημότες με γραπτή ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, για τον πραγματικό λόγο που παραμένουν κλειστές οι υπηρεσίες, ενέργεια στην οποία δεν προβήκατε ούτε στην προκείμενη περίπτωση, ούτε κατά το κλείσιμο του 5ου Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Αγίων Αναργύρων, δημιουργώντας σοβαρά ερωτηματικά.

 

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΜΕΤΡΑ, ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!