Εργαζόμενοι Αθήνας: Η στάση Μανιτάκη δείχνει… δρόμο αγώνα

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στο Δήμο Αθηναίων, κρατώντας κλειστό -για μία ακόμη ημέρα- το γραφείο προσωπικού το δήμου, προκειμένου «να μην αποσταλεί καμία λίστα, να μην εκδοθεί καμία διαπιστωτική πράξη, να μην απολυθεί κανένας συνάδελφος».

Αύριο, συμμετέχουν δυναμικά στη στάση εργασίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ (11-3 και 3-7), με πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (προσυγκέντρωση όλων των Σωματείων του δήμου, στις 11.00 π.μ., έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο -Λιοσίων 22).

«Η στάση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο οποίος αρνείται να συναντήσει τους εκπροσώπους των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προσπαθώντας να απαξιώσει χιλιάδες εργαζόμενους αλλά και οι μεγαλειώδεις πορείες των τελευταίων ημερών – οι μεγαλύτερες της 20ετίας στον χώρο του Δήμου Αθηναίων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, γενικότερα, μας δείχνουν το μοναδικό δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε: Το δρόμο του αγώνα», σημειώνει σε σχετική του ανακοίνωση ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!