Εργαζόμενοι: Αντιδράσεις για τα γέλια Μητσοτάκη, Ζέρβα στις διαμαρτυρίες απολυμένων (βίντεο)

Aντιδράσεις προκάλεσε το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας απολυμένων του δήμου Θεσσαλονίκης,  πρωθυπουργός και δήμαρχος της πόλης εμφανίστηκαν να γελούν. Μάλιστα, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης ακούγεται να σχολιάζει, γελώντας: «Μέσα στην κανονικότητα»!!!

Όπως γράφουν οι ίδιοι στα social media ανεβάζοντας και το σχετικό βίντεο:

«Διαμαρτύρονται απολυμένοι της καθαριότητας στον Δήμο και ο δήμαρχος και ο πρωθυπουργός χασκογελάν και κοροϊδεύουν….

»Μέσ’ την κανονικότητα» λέει και γελάει…

Μαζί στο παρεάκι,το στολίδι του Πόντου,ο Π.»ζορό» Ψωμιάδης…

Επιστροφή στην κανονικότητα λοιπόν», καταλήγουν.

«Την ίδια αντίδραση είχε και ο ΓΑΠ»

Μάλιστα, κάτω από το βίντεο υπάρχουν δεκάδες αρνητικά σχόλια για την στάση των δύο ανδρών. Καταγράφουμε ορισμένα από το πιο κόσμια:

-Να σας πω ένα μυστικό… Στις επόμενες εκλογές,  πάλι θα τους ψηφίσουν κι αν δεν ψηφίσουν αυτούς, θα ψηφίσουν τους προηγούμενους. Οπότε, μη σταματάτε να κλαίτε, το βαρέλι δεν έχει πάτο.

-Καθάρματα χασκογελάτε με τον πόνο και την ανέχεια που προκαλείται στον κόσμο …Όποιος γελάει τελευταίος γελάει καλύτερα.

-ΑΝΑΘΕΜΑΣΕ

-Αυτοί που τωρα φωνάζουν τους ψήφισαν και τώρα αυτοι γελανε.

-Εκεί στο Δήμο Θεσσαλονίκης οι ΝΔ ψηφίζουν. Οι ΝΔ βολεύονται. Οι ΝΔ απολύονται. Ξανά πάλι βολεύονται. Οι αριστεροί διαμαρτύρονται … Και αυτό είναι η αλληλεγγύη στην πράξη. Ενώ απέχεις από τις εκλογές. Ενώ έχεις σωματείο, αλλά σε αυτό δε συμμετέχει ο συμβασιούχος που απολύθηκε.

-Τα ξέρατε!!! Να μην τον ψηφίζατε!!!!

-Γιαούρτια μόνο σε εσάς που τον ψηφίσατε

-Την ίδια αντίδραση είχε και ο ΓΑΠ, χαιρετουσε χαμογελώντας το πληθος ενώ τον γιουχαραν!

-Άνθρωποι διαμαρτύρονται γιατί χάνουν την δουλειά τους κι αυτοί γελάνε!

Ποιοι είναι οι απολυμένοι

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για 21 εργαζόμενους οι οποίοι εργάζονταν στο δήμο Θεσσαλονίκης με τους οριστικούς πίνακες της 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ, αλλά μετά τις αιτήσεις θεραπείας είτε βρέθηκαν εκτός (10 άτομα) είτε μετακινήθηκαν σε άλλους δήμους. «Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα συναδέλφισσας που από τις 2/10 εργάζεται ως μόνιμη στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Έχει μετακομίσει οικογενειακώς από άλλη πόλη, έχει γράψει τα παιδιά της στο σχολείο, παραμένει απλήρωτη παρά τα μεγάλα έξοδα που έχει κάνει. Τώρα καλείται να αναλάβει καθήκοντα σε πόλη της Θεσσαλίας…», όπως ανέφερε σε παλαιότερη ανακοίνωσή της η ΔΑΣ-ΟΤΑ. 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ, ΓΕΛΙΑ, ΖΕΡΒΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!