Εργαζόμενοι 3Κ σε Θεοδωρικάκο, Λιβάνιο: Μην προσπαθήσετε να κρυφτείτε την Πέμπτη

Μήνυμα στους υπουργό και υφυπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο και στον Θοδωρή Λιβάνιο να μην επιχειρήσουν να κρυφτούν την Πέμπτη, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση των εργαζομένων με την προκήρυξη 3Κ/2018 για το άρθρο 76 του ν/σ του ΥΠΕΣ, στέλνει με ανακοίνωσή της η «ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ».

«Ήδη ως ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ έχουμε ενημερώσει τα γραφεία του Υπουργού Εσωτερικών κου Θεοδωρικάκου, όπως επίσης και του Υφυπουργού Εσωτερικών κου Λιβάνιου, αξιώνοντας συνάντηση ,την Πέμπτη το μεσημέρι, κατά την διάρκεια της Συγκέντρωσης. Να γνωρίζουν ότι σε περίπτωση που «κρυφτούν» εμείς θα επιχειρήσουμε με «ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ» να τους συναντήσουμε για να πάρουμε απάντηση για τη ροπή της κυβέρνησης προς τις «επταετίες». ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ 76 μαζί με τις επταετίες ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ !!!», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συνάδελφοι,

Καλούμε σε ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ τα Μέλη και τους φίλους της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27/2 στην πλατεία Κλαυθμώνος 12:00(μ.μ) στην μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιούν πρωτοβάθμια σωματεία για να ανατρέψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το «ρατσιστικό» άρθρο 76 του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών που θέλει να βάλει στο «πάγο επί επταετία» τα δικαιώματα των νεοδιόριστων αγωνιστών Συναδέλφων της προκήρυξης 3Κ/2018.

Ήδη ως ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ έχουμε ενημερώσει τα γραφεία του Υπουργού Εσωτερικών κου Θεοδωρικάκου, όπως επίσης και του Υφυπουργού Εσωτερικών κου Λιβάνιου, αξιώνοντας συνάντηση ,την Πέμπτη το μεσημέρι, κατά την διάρκεια της Συγκέντρωσης.

Να γνωρίζουν ότι σε περίπτωση που «κρυφτούν» εμείς θα επιχειρήσουμε με «ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ» να τους συναντήσουμε για να πάρουμε απάντηση για τη ροπή της κυβέρνησης προς τις «επταετίες».

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ 76 μαζί με τις επταετίες ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ !!!

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΜΗΝΥΜΑ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ, ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΕΣ, ΛΙΒΑΝΙΟΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, ΑΡΘΡΟ 76


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!