Εργαζόμενοι:  Η ΠΟΕ-ΟΤΑ πίσω από την τροπολογία που καταστρέφει τα ΚΕΠ

Έντονη είναι η αντίδραση των εργαζομένων στα ΚΕΠ αναφορικά με την τροπολογία που κατατέθηκε χθες στο ν/σ του υΠΕΣ για τον «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ Ι». Όπως τονίζουν πηγές της Π.Ο.Σ.Ε.Κ.Ε.Π στην aftodioikisi.gr: «Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ο κανόνας «ο πιο ισχυρός κερδίζει». Για άλλη μια φορά η ΠΟΕ-ΟΤΑ κρύβεται πίσω από τροπολογίες που στόχο έχουν την αποδόμηση ενός επιτυχημένου Θεσμού όπως τα ΚΕΠ. Για άλλη μια φορά λειτουργεί ως δυνάστης των υπαλλήλων που έστησαν τον πιο επιτυχημένο δημόσιο φορέα με τεράστια ποσοστά αποδοχής από τους πολίτες.

Για άλλη μια φορά μια κυβέρνηση υποκύπτει στους εκβιασμούς της και ακυρώνει άρθρο που ψηφίστηκε από την ίδια και απ’ όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου.

Με την τροπολογία επιβραβεύεται η αποχή από τις αξιολογήσεις, οι φωτογραφικές τοποθετήσεις δημοτικών υπαλλήλων στα ΚΕΠ τα τελευταία 16 χρόνια, οι απειλές, οι εκβιασμοί.

Η τροπολογία αποτρέπει στους υπαλλήλους που υπηρετούν 16 χρόνια στα ΚΕΠ και διαθέτουν πτυχία και μεταπτυχιακά να κριθούν δίκαια σε θέσεις ευθύνης.

Από εδώ και πέρα τα ΚΕΠ δεν θα είναι όπως ήταν. Η υπομονή των υπαλλήλων ξεχείλισε και δεν πρόκειται να ανεχθούν άλλη μια αδικία εις βάρος τους. Η ευθύνη για το μέλλον των ΚΕΠ πλέον πέφτει σε όσους ψηφίσουν τη συγκεκριμένη τροπολογία», καταλήγουν οι ίδιες πηγές.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ, ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ, ΚΕΠ, ΠΟΣΕΚΕΠ, EΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!