Εργατικό ατύχημα στον Δήμο Καλαμαριάς -Στο νοσοκομείο εργάτης της Διεύθυνσης Πρασίνου

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις, για να διαπιστωθούν οι συνέπειες του ατυχήματος, διακομίσθηκε εργαζόμενος συνεργείου της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Καλαμαριάς, ο οποίος υπέστη εργατικό ατύχημα κατά τη διάρκεια εργασιών κοπής δένδρου.

Πρόκειται για τον κ. Ρήγα Δουμάνογλου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή Καλαμαριάς, εργαζόμενος που προσφέρει κοινωνική εργασία, κατόπιν δικαστικής απόφασης, στο ανθρώπινο δυναμικό της Διεύθυνσης Πρασίνου.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Μπακογλίδης είναι σε διαρκή επικοινωνία με τους θεράποντες ιατρούς του νοσοκομείου και ελπίζει να
υπάρχουν νεώτερα για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.

Ήδη, ο Δήμαρχος βρίσκεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου για να ενημερωθεί εκ τους σύνεγγυς, για την πορεία της υγείας του εργαζόμενου.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ, ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΜΠΑΚΟΓΛΙΔΗΣ, ΡΗΓΑΣ ΔΟΥΜΑΝΟΓΛΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!