Εργατική Αντεπίθεση: Συνάντηση με ΠΟΠ-ΟΤΑ για την εκπροσώπηση των συμβασιούχων

Πραγματοποιήθηκε, πριν από λίγο, συνάντηση αντιπροσωπείας της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ αποτελούμενη από το Γενικό Γραμματέα της παράταξης Σίμο Κεχαγιά και τον υπεύθυνο Τύπου/ΜΜΕ Μάκη Κωσταρα, δίωρης διάρκειας, στα γραφεία της ομοσπονδίας (ΠΟΠ-ΟΤΑ) με τον Πρόεδρο Μάρκο Δαρδαμανη και τον ταμία Αλκιβιάδη Λαμνατο.

Όπως αναφέρει η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ σε σχόλιό της μετά τη συνάντηση: «Μπορούμε να πούμε ότι ήταν πραγματικά μια εποικοδομητική και χρήσιμη συζήτηση η οποία έβαλε το πρώτο «λιθαράκι» για να χτιστεί μελλοντικά σχέση εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης με μόνο στόχο την προώθηση των συμφερόντων των εργαζομένων».

Ο στόχος της συγκεκριμένης συνάντησης ήταν να βρεθεί «κοινός τόπος» για να εκφραστούν, όσο το δυνατόν πιο ισχυρά τα σύγχρονα αιτήματα και οι ανάγκες των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση,αλλά και  η εκπροσώπηση  των Συμβασιούχων, σε δευτεροβάθμιο επίπεδο.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΠΟΠ-ΟΤΑ, ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!