Εργατική Αντεπίθεση: Συγκέντρωση σήμερα έξω από το Δημαρχείο της Αθήνας

Σε συγκέντρωση σήμερα Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου, στις 16.30, στο δημαρχείο της Αθήνας, καλεί όλους τους συμβασιούχους η «Εργατική Αντεπίθεση». Σύμφωνα με ενημερωτική ανακοίνωση της «Εργατικής Αντεπίθεσης», οι απολυμένοι από προγράμματα ΟΑΕΔ και όσοι έχουν σε εκκρεμότητα δικαστικές αποφάσεις, «έχουν πρόθεση να διεκδικήσουν την επιστροφή στην εργασία τους με διάφορους τρόπους (κινηματικούς & δικαστικους)» και έτσι «αποφασίστηκε ομόφωνα από τους ίδιους, να κινητοποιηθούν την Δευτέρα (16:30) το απόγευμα έξω από το Δημαρχείο της Αθήνας, διεκδικώντας την επαναπρόσληψη τους, αποσπώντας απόφαση από το Δημοτικού Συμβουλίου, με οδηγό προηγούμενη απόφαση που πάρθηκε για τους «43» και η οποία, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, ηταν «καταλύτης» για την επαναπρόσληψη τους».

Αναλυτικότερα, ολόκληρη η ανακοίνωσης της «Εργατικής Αντεπίθεσης»:

«Ολοκληρώθηκε χθες η «πολύμορφη» εκδήλωση της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ με επίκεντρο τους Συναδέλφους Συμβασιούχους (απολυμένους & επαναπροσληφθεντες) των Δήμων Αθηναίων και Αιγάλεω.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους συμμετείχαν σε αυτή την πολύ όμορφη , πολιτική, διαδικασία και πολύ δε περισσότερο τη Ντίνα Ρεππα, Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα» , το Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Παπαχρηστοπουλο, και την Χρυσάνθη Αυλωνιτου, περιφερειακή Σύμβουλο Αττικης ( εκλεγμένη με το Συνδυασμό της Ρένας Δουρου).

Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε , πριν μας «ταξιδέψουν» μουσικά οι εκλεκτοί καλλιτέχνες, και να θέσουμε τα αιτήματά μας στους παρευρισκόμενους πολιτικούς.

Θέσαμε για παράδειγμα την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ πολιτική στάση , απέναντι στους Συμβασιούχους του Δήμου Αιγάλεω, του πρώην Δημάρχου Αιγάλεω κ.Δημήτρη Μπιρμπα, σημερινού επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης Ανάπλαση Αιγάλεω, η οποία καταγγέλθηκε «σύμπασα» απο τους παρευρισκόμενους πολιτικούς και εργαζόμενους.

 Επίσης, όσο αφορά τον αγώνα των Συναδέλφων απολυμένων Συμβασιούχων του Δήμου Αθηναίων, οι οποίοι έχουν πρόθεση να διεκδικήσουν την επιστροφή στην εργασία τους με διάφορους τρόπους(κινηματικούς&δικαστικους) , αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ απο τους ίδιους, να κινητοποιηθούν την Δευτέρα (16:30) το απόγευμα έξω από το Δημαρχείο της Αθήνας, διεκδικώντας την επαναπρόσληψη τους, αποσπώντας απόφαση απο το Δημοτικού Συμβουλίου, με οδηγό προηγούμενη απόφαση που πάρθηκε για τους «43» και η οποία, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, ηταν «καταλύτης» για την επαναπρόσληψη τους.

Το παρόν έδωσαν και αρκετοί Συνάδελφοι απολυμένοι με προγράμματα του ΟΑΕΔ, απο το Δήμο Αθηναίων, που ζητούν την επαναπρόσληψη τους με ποικίλους τρόπους,οι οποίοι έγιναν Μέλη της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ, της Συνδικαλιστικής οργάνωσης που στηρίζει τους αγώνες των Συμβασιούχων και αξιωσαν απο εμάς να τους στηρίξουμε την Δευτέρα το πρωί, στο δικαστικό τους αγώνα, αλλά και το απόγευμα στην κινητοποίηση που έχουν ,ηδη εξαγγείλει, έξω απο το Δημαρχείο της Αθήνας.

Η απάντηση της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ…

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (16:30) ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (43,5, απολυμένους απο προγράμματα του ΟΑΕΔ & όσους βρίσκονται σε εκκρεμείς δικαστικές διεκδικήσεις).

Συνάδελφοι , Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΟΣ !!!

Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ …

– Δευτέρα το πρωί στα δικαστήρια 9:00

– Δευτέρα απόγευμα 16:30 στο Δημαρχείο Αθηναίων

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ
ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]