Εργατική Αντεπίθεση σε ΥΠΕΣ: Τώρα λύση για τις «ευπαθείς» ομάδες υπαλλήλων

Να λύσει άμεσα το ζήτημα με τους εργαζόμενους που ανήκουν σε «ευπαθείς» ομάδες πληθυσμού, οι οποίοι θα πρέπει ενταχθούν και να «ευεργετηθούν» από την «άδεια ειδικού σκοπού», ζητά από το υπουργείο Εσωτερικών η «ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: -ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ/ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ-

Μετά από τρία 24ώρα η κυβέρνηση και το Υπουργείο Εσωτερικών, παρά κάποιες αόριστες «παρεμβάσεις» σε εγκύκλιο (δύναται να γίνει χρήση αναρρωτικής άδειας???) και κάποιες δηλώσεις για επίλυση (κος Θεοδωρικακος στον Αντένα) του ζητήματος ένταξης, Συναδέλφων εργαζομένων ΑΜΕΑ , στην «άδεια ειδικού σκοπού» , μέχρι στιγμής, σύμφωνα και με την ανακοίνωση Συνδικαλιστικού οργάνου ΕΣΑΜΕΑ, το πραγματικό αποτέλεσμα είναι 0 εις το πηλίκο!!!

Αξιώνουμε ΑΜΕΣΑ από το Υπουργείο Εσωτερικών να λύσει το ζήτημα, είτε με εγκύκλιο, είτε με νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, για εργαζόμενους που ανήκουν σε «ευπαθείς» ομάδες πληθυσμού, οι οποίοι θα πρέπει ενταχθούν και να «ευεργετηθούν» από την «άδεια ειδικού σκοπού», όπως αρκετές άλλες ομάδες Συναδέλφων μας.

ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ…

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ

ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ !!!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ  ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΛΥΣΗ, ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΤΩΡΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!