ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ: Να λάβουν όλοι οι συμβασιούχοι εκλογική αποζημίωση

Να συμπεριληφθούν ΟΛΟΙ οι συμβασιούχοι στην εκλογική αποζημίωση για τις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές, αποφασίσθηκε κατά τη διάρκεια ανοιχτή συνέλευση της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ στην οποία παρευρέθηκαν, μετά από αίτημα τους, 3 υποψήφιοι βουλευτές  του Με.Ρ.Α 25,ως ακροατές, (Ρουμελιώτης, Κυριακόπουλος, Καπέτζης).

Αναλυτικά:

Συνάδελφοι, ολοκληρώθηκε η ανοιχτή συνέλευση της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ στην οποία παρευρέθηκαν, μετά από αίτημα τους, 3 υποψήφιοι βουλευτές  του Με.Ρ.Α 25 ,ως ακροατές, (Ρουμελιώτης, Κυριακόπουλος, Καπέτζης), οι οποίοι κατέγραψαν τα σημαντικά προβλήματα του κλάδου, που συζητήθηκαν από το σύνολο των μελών της συνέλευσης.

Αποφασίστηκαν οι εξής ενέργειες:

α. Συγκρότηση τριμελούς επιτροπής της παράταξης (Γεωργίου, Παλάσκας, Κωστάρας), η οποία θα παρέμβει στην διοίκηση του Δήμου Αιγάλεω για να θέσει τα εξής ζητήματα:

-Εξηγήσεις για την καθυστέρηση μισθοδοσίας του μήνα Ιουνίου των επιτυχόντων των προσωρινών αποτελεσμάτων 3κ και ανάληψη πρωτοβουλιών για την λύση του ζητήματος.

-Να συμπεριληφθούν ΟΛΟΙ οι συμβασιούχοι στην εκλογική αποζημίωση για τις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές χωρίς να υπάρχει διάκριση μεταξύ των εργαζομένων του Δήμου Αιγάλεω.

β. Υπήρξε ενημέρωση των μελών από τον Πρόεδρο, Θανάση Γεωργίου, για ζητήματα τεχνικής φύσεως σε σχέση με το καταστατικό της παράταξης και δόθηκε χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του.

Από το γραφείο Τύπου της

ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ, ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]