Εργατική Αντεπίθεση: Κοπή πίτας με 3Κ, συμβασιούχους & βράβευση aftodioikisi.gr

Ενημέρωση για τα προβλήματα με την διετή προϋπηρεσία των επιτυχόντων της 3Κ/2018, συζήτηση με τους απολυμένους συμβασιούχους του δήμου Αθηναίων αλλά και βράβευση του διευθυντή της aftodioikisi.gr Χρίστου Βούζα, περιλαμβάνει η σημερινή εκδήλωση της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ, κατά τη διάρκεια της οποία θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το Σάββατο 8 Φλεβάρη στο πολιτικό cafe «liberta*» θα πραγματοποιηθούν σειρά εκδηλώσεων για τα Μέλη και τους φίλους της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ με το πρόγραμμα να διαμορφώνεται ως εξής :

  • 18:00-19:00(μ.μ) Συζήτηση-ενημέρωση με λήψη απόφασης για όσους Συναδέλφους, διορισμένους με τα τελικά αποτελέσματα της 3Κ , οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την «ευδόκιμη» διετή προϋπηρεσία και τρόποι πολύμορφων δράσεων για την λύση του προβλήματος.

Θυμίζουμε ότι ΣΥΝΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ η δοκιμαστική περίοδος , το αργότερο , σε δύο μήνες πρέπει να ολοκληρωθεί, για όσους προσλήφθηκαν με τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης, τον Απρίλιο του 2018, και τα υπηρεσιακά συμβούλια πρέπει να προχωρήσουν σε ατομικές πράξεις μονιμοποιησεων.

Νομική ανάλυση απο τον Δικηγόρο εξειδικευμένο σε θέματα Δημοσίου Δικαίου ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΣΧΟΒΟ.

19:00-20:00(μ.μ) Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας.

20:00-21:00 (μ.μ) Συζήτηση-Ενημέρωση για τους απολυμένους Συνάδελφους Συμβασιούχος του Δήμου Αθηναίων και εκτενείς ανάλυση των δικαστικών διεκδικήσεων τους.

21:00-after… «retro greek music party»

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευθεί ο Δημοσιογράφος/Διευθυντής του aftodioikisi.gr ΧΡΙΣΤΟΣ ΒΟΥΖΑΣ για την συνεισφορά του στο «ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ».

Έχουν προσκληθεί να παρευρίσκονται :

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (Βουλευτής)

ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ (Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής)

ΝΤΙΝΑ ΡΕΠΠΑ & ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

(Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Αθηναίων)

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ & ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΑΙΝΑΣ

(Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Αιγάλεω)

ΜΑΡΚΟΣ ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ

(Πρόεδρος Ομοσπονδίας ΠΟΠ-ΟΤΑ)

Στην εκδήλωση θα υπάρχει μπουφές με 200 Σουβλάκια συνοδευόμενα απο …

άφθονες πατάτες.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

*το cafe liberta βρίσκεται στο Αιγάλεω Αγ.Νεκταρίου 4 πλησίον Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, AFTODIOIKISI.GR, ΧΡΙΣΤΟΣ ΒΟΥΖΑΣ, ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ, ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ, 3Κ/2018, ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, ΒΡΑΒΕΥΣΗΜ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!