ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ: Ανοιχτή συνέλευση στο δημαρχείο του Αιγάλεω

  • Απο stergios
  • 22 Ιουνίου 2019 - 20:41
  • Comments Off

Ανοιχτή συνέλευση στο δημαρχείο του Αιγάλεω προγραμματίζει για την Δευτέρα 24 Ιουνίου (ώρα 18.00) η «Εργατική Αντεπίθεση.

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση – κάλεσμα :

Συνάδελφοι,
Μετά την επίσημη «εκκίνηση» της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ, όταν ολοκληρώθηκε , χθες, η ιδρυτική μας συνέλευση, δεχόμαστε «βροχή»αιτημάτων από συναδέλφους, από διάφορους Δήμους, που θέλουν να πάρουν μέρος και να συμβάλουν στην διεύρυνση της παράταξης.

Κρίθηκε λοιπόν, ώς επιτακτική ανάγκη, να συνεδριάσει η «προσωρινή Διοίκηση» της παράταξης, με διευρυμένη σύνθεση που θα αποτελείται ,πέρα των αναπληρωματικών μελών, από συναδέλφους που θέλουν να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια.

Γι’αυτό το λόγο αποφασίστηκε ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την Δευτέρα 24/6/2019 και ωρα 18:00- μ.μ.- στο Δημαρχείο Αιγάλεω με θέματα:

1)Οργάνωση αγωνιστικών στοχευσεων και διεύρυνση της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ με καταγραφή νέων μελων.

2)Εκτίμηση της κατάστασης που επικρατεί στα γραφεία προσωπικού για διαδικασία διορισμών(3κ).

3) Ενημέρωση νομοθετικού πλαισίου για τους «υπό διορισμό» συναδέλφους (άδειες,τρόποι μεταταξεων κλπ).

4)Συγκρότηση εξειδικευμένης ομάδας που θα αναλάβει την συμπλήρωση αιτήσεων, για την «ουρά» της 3Κ (757 θέσεις) , στα πρότυπα της προηγούμενης εμπειρίας μας, όταν είχαμε αναλάβει με μεγάλη επιτυχία την ΔΩΡΕΑΝ συμπλήρωση αιτήσεων για την 3κ.

Από το Γραφείο Τύπου της
ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ 21/6/2019.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, 3Κ/2018, ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!