Επιτυχόντες 3Κ/2018: Εμπαιγμός διοριστέων από τους δήμους

«Βολές» κατά δημοτικών αρχών εξαπολύνουν οι διοριστέοι μέλη της «διαδικτυακής ομάδας 3κ/2018 Ενωμένοι δημοτικοί υπάλληλοι» και σημειώνουν:

«Επιμένουν αρκετοί Δήμοι ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση απο το Υπουργείο Εσωτερικών και κάποιοι άλλοι οτι περιμένουν τους φακέλους των διοριστέων από το ΑΣΕΠ, κάτι το οποίο είναι ψευδές.

Στο μεταξύ οι λίγοι Δήμοι που παραδέχτηκαν ότι έλαβαν την εγκύκλιο από το Υπουργείο ισχυρίζονται ότι δεν ανοίγουν οι πίνακες ώστε να δουν τα στοιχεία των διοριστέων, κάτι το οποίο δεν είχε συμβεί με τα προσωρινά αποτελέσματα. Ο εμπαιγμός αρκετών δημοτικών αρχών συνεχίζεται, με αποτέλεσμα να πλησιάζουν οι εθνικές εκλογές.

Ενώ οι Δήμαρχοι γνωρίζουν τον κίνδυνο παγώματος των διορισμών σε περίπτωση εκλογής άλλης κυβέρνησης, οι περισσότεροι δεν προχωρούν στις πράξεις διορισμών των επιτυχόντων που οι ίδιοι αιτήθηκαν μέσω της προκήρυξης 3κ/2018 για τη στελέχωση των δημοτικών υπηρεσιών».

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ, ΔΗΜΟΙ, ΑΣΕΠ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3Κ/2018


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!