Επίτροπος Καβάλας: Δεν υπογράφω -Δεν με καλύπτει η εγκύκλιος του ΥΠΕΣ

Νέο κρούσμα με επίτροπο που δεν υπέγραψε τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής 63 συμβασιούχων, καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο δήμο Καβάλας.

Ειδικότερα, ο επίτροπος Καβάλας σε σημερινή συνάντηση που είχε με τους συμβασιούχους του δήμου, τους ανακοίνωσε ότι δεν υπογράφει τη μισθοδοσία του, αφού σύμφωνα με τους εργαζομένους ισχυρίστηκε ότι «όλες οι συμβάσεις είναι παράνομες».

«Δεν υπογράφω τίποτα έπρεπε να μείνετε 3 μήνες άνεργοι», φέρεται να είπε ο επίτροπος και απευθυνόμενος στους συμβασιούχους, όπως αναφέρουν οι ίδιοι, τους είπε: «Κανένας υπουργός δεν μπορεί να κάνει τίποτα όσες εγκυκλίους και αν βγάλουν. Η νέα εγκύκλιος δεν με καλύπτει. Δεν στηρίζονται πουθενά τα έγγραφα που βγάζει το υπουργείο».

Σύμφωνα με τους συμβασιούχους, ο επίτροπος μάλιστα του κάλεσε να πάνε στα δικαστήρια για να δικαιωθούν για τις νέες συμβάσεις, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να υπογράψει τα εντάλματα πληρωμής, όπως έκαναν άλλοι συνάδελφοι του στην υπόλοιπη χώρα.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΥΠ-ΕΣ, ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ, ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]