Επίτροπος Κατερίνης: Αντισυνταγματικές οι νέες συμβάσεις

Απλήρωτους άφησε τους συμβασιούχους του νομού Κατερίνης, ο επίτροπος, αφού σύμφωνα με καταγγελίες εργαζομένων έκρινε «αντισυνταγματική» τη νέα σύμβαση που υπέγραψαν με τους δήμους.

Ο επίτροπος Κατερίνης, έρχεται να προστεθεί στη λίστα εκείνων των επιτρόπων που αρνούνται, προφασιζόμενοι διάφορους νομικίστικους λόγους, να υπογράψουν τα εντάλματα πληρωμής, παρότι υπάρχουν συγκεκριμένη εγκύκλιος του ΥΠΕΣ.

Μάλιστα, ο επίτροπο Κατερίνης, κάνοντας ένα ακόμα βήμα πιο μπροστά, σύμφωνα με πληροφορίες έκρινε «αντισυνταγματική» ακόμα και την απόφαση του δήμου Κατερίνης για την ανανέωση των συμβάσεων.

Μετά την συγκεκριμένη εξέλιξη οι συμβασιούχοι, βρίσκονται κυριολεκτικά σε απόγνωση, αφού όπως οι ίδιοι αναφέρουν δεν υπάρχουν πλέον χρήματα για να καλύψουν «βασικές ανάγκες της καθημερινότητας αλλά και ανάγκες τον παιδιών τους για την νέα σχολική χρονιά».

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ, ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΣΥΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!