Επίσκεψη Μαρίας Καραμεσίνη στη Θεσσαλονίκη (πρόγραμμα)

Διήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ καθ. Μαρία Καραμεσίνη την Πέμπτη 15 και Παρασκευή 16 Ιουνίου, προκειμένου να συμμετάσχει στο φόρουμ που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (CEDEFOP) που έχει θέμα την επαγγελματική εκπαίδευση των μακροχρόνια ανέργων.

Την Πέμπτη 15/6 η κ. Καραμεσίνη, μετά τη συμμετοχή της στην έναρξη εργασιών του φόρουμ, θα συναντηθεί και θα συζητήσει με τους εργαζόμενους της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας και των επτά Κέντρων Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ 2) του Οργανισμού, στο πλαίσιο των άμεσων κι αμφίδρομων επαφών µε τα στελέχη και τους εργαζόμενους του ΟΑΕΔ σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας. Θα ακολουθήσει σύσκεψη με τους προϊσταμένους των δομών του ΟΑΕΔ της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

Την Παρασκευή 16/6 και ώρα 12.00 το μεσημέρι η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ θα μιλήσει στο φόρουμ του CEDEFOP, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, συμμετέχοντας σε πάνελ μαζί με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής  και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Στη συνέχεια η κ. Καραμεσίνη θα επισκεφθεί το ΚΠΑ2 ΟΑΕΔ «25ης Μαρτίου».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Διοικήτριας είναι το ακόλουθο:

Πέμπτη 15 Ιουνίου

  • 09.00, συμμετοχή στην έναρξη εργασιών του φόρουμ του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (CEDEFOP), στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς (Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Θεσσαλονίκη 54640).
  • 13.30, συνάντηση και συζήτηση με τους εργαζόμενους της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας και των επτά ΚΠΑ2 της ΠΔ (Θεσσαλονίκης, 25ης Μαρτίου, Ιωνίας, Λαγκαδά, Νεάπολης, Πύλης Αξιού, Τούμπας) στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace (Σαλαμίνος 3, Θεσσαλονίκη, 54626).
  • 15.30, σύσκεψη με τους προϊσταμένους των ΚΠΑ2 ΟΑΕΔ και της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

Παρασκευή 16 Ιουνίου

  • 12.00, ομιλία Διοικήτριας στο φόρουμ του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (CEDEFOP) για την επαγγελματική εκπαίδευση των μακροχρόνια ανέργων (ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς).
  • 13.45 επίσκεψη Διοικήτριας στο ΚΠΑ2 ΟΑΕΔ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ (Θερμαϊκού 43, Καλαμαριά).
ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΚΑΡΑΜΕΣΙΝΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!