Επιχείρηση δίνει bonus εμβολιασμού 500 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο

«Μποναμά» 500 ευρώ δίνει επιχείρηση αλουμινίου στη Λάρισα, σε όσους υπαλλήλους της εμβολιαστούν πλήρως και πάρουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία COSMOS Aluminium AE σημειώνει πως «η διοίκηση της εταιρείας συντασσόμενη πλήρως με την κοινωνική ευαισθησία αλλά και την ατομική υπευθυνότητα των εργαζομένων της και σε άμεση προσαρμογή με τις κυβερνητικές εξαγγελίες, αποφάσισε να παρέχει έξτρα bonus εμβολιασμού αξίας 500 ευρώ για κάθε εργαζόμενό της που ολοκληρώνει την διαδικασία εμβολιασμού του, παρέχοντας το επίσημο πιστοποιητικό. Το μέτρο αυτό θα συνοδεύεται με εκτεταμένη καμπάνια σε μέσα επικοινωνίας αλλά και στο εσωτερικό δίκτυο πληροφόρησης της εταιρείας με προτροπές και υποκινήσεις προς τους εργαζομένους να προβούν σε εμβολιασμό κατά του SARS – CoV – 2».

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, η COSMOS Aluminium AE είναι πρότυπη εταιρία διέλασης αλουμινίου με έδρα την Λάρισα και σήμερα απασχολεί 180 εργαζόμενους με προοπτική το καλοκαίρι του 2022 να μισθοδοτεί περισσότερους από 220.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, BONUS


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]