Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων Ν. Ηρακλείου: Εκλογές για ανάδειξη ΔΣ

Την Παρασκευή 30/3/2018 διενεργούνται εκλογές για ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για την ΠΟΕ ΟΤΑ στο Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ηρακλείου. Η ψηφοφορία θα γίνει από τις 9.00 ως τις 4.00 μ.μ. σε  5 επιμέρους εκλογικά τμήματα, που βρίσκονται εντός των δημοτικών καταστημάτων (Γάζι, Μοίρες, Αρκαλοχώρι, Πεζά και Γούρνες Πεδιάδας).

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ηρακλείου εκπροσωπεί τους υπαλλήλους (μόνιμους, αορίστου χρόνου και συμβασιούχους ορισμένου χρόνου)  των 7 περιφερειακών δήμων του Ν. Ηρακλείου και των νομικών τους προσώπων και έχει πάνω από 800 μέλη.

Η “Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων Περιφερειακών Δήμων Ν. Ηρακλείου” που μετά τις εκλογές του 2015 έχει την πλειοψηφία της διοίκησης του Συλλόγου, καλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου να συμμετέχουν στις εκλογές και να συσπειρωθούν ακόμα πιο δυναμικά στο συλλογικό τους όργανο.

«Τα αιτήματα των εργαζομένων στους δήμους είναι πολλά και διαφορετικά Τα παλεύουμε ενιαία, μαζικά και ενωτικά μέσα από ένα δυνατό Σύλλογο!

Καλούμε τους εργαζόμενους στους περιφερειακούς δήμους του Ν. Ηρακλείου να ψηφίσουν ξανά στις 30/3/2018 την “Ενωτική Κίνηση”, με γνώμονα το πολύ σημαντικό έργο που έγινε στο Σύλλογό μας κατά την τριετία 2015 – 2018!»

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!