Εμφυλιοπολεμικές δηλώσεις στελέχους ΝΔ: «Αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης ο Κουτσούμπας» -«Παραστρατιωτική οργάνωση» το ΠΑΜΕ

Σε δηλώσεις που παραπέμπουν σε εμφυλιοπολεμικό κλίμα προχώρησε συνδικαλιστικό στέλεχος της ΝΔ. Μετά τα επεισόδια στη Ρόδο, ο γραμματέας της ΓΣΕΕ, Νίκος Κιουτσούκης χαρακτήρισε τον Δημήτρη Κουτσούμπα «αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης» και το ΠΑΜΕ «παραστρατιωτική οργάνωση αντίστοιχη της Χρυσής Αυγής».

Συγκεκριμένα μετά τα επεισόδια χθες στην Ρόδο, ο κ. Κιουτσούκης μιλώντας στο ΣΚΑΪ, χαρακτήρισε το ΠΑΜΕ «παρακρατική, παραστρατιωτική οργάνωση αντίστασης της Χρυσής Αυγής» και τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, «αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης».

ΚΚΕ: Συνδικαλιστική Μαφία

Το ΚΚΕ απάντησε σε υψηλούς τόνους καταγγέλλοντας τον συνδικαλιστή, τη στάση της ΓΣΕΕ αλλά και τον ίδιο τον Κ. Μητσοτάκη.

«Προσπαθούν να καλύψουν αυτό που ξέρουν όλοι οι εργαζόμενοι, ότι αποτελούν και αυτά τη συνδικαλιστική μαφία στο εργατικό κίνημα», απάντησε με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ χαρακτηρίζοντας χυδαία την επίθεση στελεχών ΝΔ στη ΓΣΕΕ, σε βάρος του ΚΚΕ και του Δημήτρη Κουτσούμπα και βάλλοντας κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ειδικότερα στο σχόλιο του, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την επίθεση στο ΚΚΕ από στελέχη της ΝΔ στη ΓΣΕΕ αναφέρονται τα εξής:

«Τα στελέχη της ΝΔ στη ΓΣΕΕ με χυδαία επίθεση στο ΚΚΕ και προσωπικά στον Γενικό Γραμματέα του προσπαθούν να καλύψουν αυτό που ξέρουν όλοι οι εργαζόμενοι, ότι αποτελούν και αυτά τη συνδικαλιστική μαφία στο εργατικό κίνημα.

Αντικομμουνισμός, εργοδοτικός συνδικαλισμός και τσάκισμα του εργατικού κινήματος, γιατί αυτό απαιτεί το κεφάλαιο, είναι η «υπεύθυνη διακυβέρνηση» της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη. Λογαριάζει κι αυτός χωρίς τον ξενοδόχο».

Μηνύσεις και απάντηση του ΠΑΜΕ

Υπενθυμίζουμε ότι τα ξημερώματα της Πέμπτης, ομάδα ατόμων εισέβαλε στο συνεδριακό κέντρο, όπου ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ. Η Συνομοσπονδία καταγγέλλει ότι τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα από «βίαια εισβολή περίπου 200 μελών του ΠΑΜΕ — μη συνέδρων» και προχώρησε σε μηνύσεις. 

Το ΠΑΜΕ από την πλευρά του, κάνει λόγο για «συνδικαλιστική μαφία αφού δεν υπολόγισε καλά τα νούμερα των «προσλήψεων» των μπράβων και της αστυνομικής παρουσίας, ξεκίνησε τους θεατρινισμούς παριστάνοντας τους λιπόθυμους και τους τραυματίες, καλώντας οι ίδιοι ασθενοφόρα για να τους πάνε στο νοσοκομείο, με στόχο να προκληθούν δικαστικές διώξεις».

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ, ΠΑΜΕ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!