ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκε το μισθολογικό κόστος

Αύξηση 0,6% σημείωσε ο δείκτης μισθολογικού κόστους στο σύνολο της οικονομίας εκτός από τον πρωτογενή τομέα και τις δραστηριότητες των νοικοκυριών, χωρίς καμία διόρθωση (εποχική ή διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργασίμων ημερών), το β’ τρίμηνο εφέτος σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του β’ τριμήνου 2016, έναντι αύξησης 4,1% κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2016 προς το 2015.

Σύμφωνα επίσης με την ΕΛΣΤΑΤ, ο ίδιος δείκτης με εποχική διόρθωση αλλά χωρίς διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργασίμων ημερών, παρουσίασε αύξηση 0,5% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του β’ τριμήνου 2016, έναντι αύξησης 4,6% κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2016 προς το 2015.

Ενώ, με διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργασίμων ημερών, σημείωσε αύξηση 0,6% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του β’ τριμήνου 2016, έναντι αύξησης 4,1% κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2016 προς το 2015.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΕΛΣΤΑΤ, ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΑΥΞΗΘΗΚΕ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!