ΕΛΜΕ Πειραιά: Να παραταθεί η προθεσμία για την προκήρυξη 2ΓΕ/2019

Tην παραταση της προθεσμίας κατάθεσης των δικαιολογητικών για την προκήρυξη 2ΓΕ/2019 προκειμένου να μην αποκλειστεί κανένας εκπαιδευτικός, ζητά η ΕΛΜΕ Πειραιά με ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά:

«Στις 4/3 λήγει η προθεσμία κατάθεσης των δικαιολογητικών για τους την συμμετοχή στην προκήρυξη 2ΓΕ/2019 του ΑΣΕΠ, αλλά εκατοντάδες συνάδελφοι κινδυνεύουν να αποκλειστούν, αφού δεν μπορούν να κλείσουν ραντεβού σε κάποια ΔΙΔΕ της Αττικής για να καταθέσουν τα χαρτιά τους!

Η κατάσταση είναι πλέον οριακή και χιλιάδες συνάδελφοι απειλούνται με αποκλεισμό!

Στη ΔΙΔΕ Πειραιά εδώ και μέρες έχουν τελειώσει τα διαθέσιμα ραντεβού μέχρι και τις 4/3!

Το Υπουργείο οφείλει να βρει λύση, παρατείνοντας ΑΜΕΣΑ την προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών! Κανείς να μην αποκλειστεί!

Η απαράδεκτη αυτή κατάσταση αναδεικνύει την διαχρονική έλλειψη διοικητικού προσωπικού στις ΔΙΔΕ-ΔΙΠΕ-Περιφέρειες Εκπαίδευσης (οι τελευταίες προσλήψεις το 1983!), αλλά και την ανάθεση της διεκπεραίωσης μιας προκήρυξης του ΑΣΕΠ στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Καλούμε τη ΔΙΔΕ Πειραιά να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των συναδέλφων και το Υπουργείο να προχωρήσει στην άμεση παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων!

Η ΕΛΜΕ Πειραιά στην σημερινή της συνεδρίαση (19/2/2020) αποφάσισε να πραγματοποιήσει παρέμβαση στη ΔΙΔΕ Πειραιά (την Παρασκευή 21/2/2020 13:00) και σε συνεννόηση με ΟΛΜΕ-ΕΛΜΕ να προχωρήσει σε παρέμβαση και στο Υπουργείο Παιδείας.»

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ, ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ, 2ΓΕ/2019


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!