Έληξε η θητεία 10 μελών του ΑΣΕΠ (ονόματα)

Την πλήρωση 15 θέσεων συμβούλων, εκ των οποίων και δύο αντιπρόεδροι, του ΑΣΕΠ, επισημαίνει με σημερινή ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της αρχής Ιωάννης Καραβοκύρης.

Όπως αναφέρει ο κ. Καραβοκύρης, από τις 17/4/2015 έληξε η θητεία δέκα μελών, συμβούλων του ΑΣΕΠ, επειδή έχουν υπηρετήσει για χρονικό διάστημα άνω της 8ετίας από την αρχική τους επιλογή, σύμφωνα και με το άρθρο 2, παρ. 2 του Ν. 4325/2015.

Επίσης, υπάρχει μία θέση αντιπροέδρου και τρεις θέσεις συμβούλων, που έχουν θεσπιστεί, με το άρθρο 6 του Ν. 3839/2010 και οι οποίες παραμένουν κενές, καθώς ποτέ δεν καλύφθηκαν, ενώ υπάρχει και μία κενή θέση συμβούλου, λόγω παραιτήσεως του Γεώργιου Κοσμετάτου από τις 6/8/2014.

Η θητεία των μελών που έληξε από τον περασμένο Απρίλιο είναι: Φώτιος Μπολόφης (αντιπρόεδρος), Γεώργιος Πατρινέλης, Ιωάννης Βασιλόπουλος, Παναγιώτης Λάμπου, Βασιλική Κοσμά, Κανελλιώ Σακελλαρίδου, Νικόλαος Κωστάκης, Νίκη Γιαννακάκη, Εμμανουήλ Βασιλάκης και Χαράλαμπος Μπακάμης.

Τέλος, σημειώνεται ότι συνολικά τα μέλη του ανώτατου συμβουλίου του ΑΣΕΠ είναι 28, συμπεριλαμβανομένων και των τριών θέσεων συμβούλων και ενός αντιπροέδρου, που έχουν θεσπιστεί από το 2010.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΑΣΕΠ, ΘΗΤΕΙΑ, ΜΕΛΗ


Αφήστε μια απάντηση