Ελεύθεροι με όρους τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση Οίκου Ναύτου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους τρεις από τους έξι κατηγορούμενους για την υπόθεση του Οίκου Ναύτου.

Και στους τρεις επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ενώ η κατηγορούμενη υπάλληλος που ήταν στα εντάλματα πληρωμής φέρεται να μην έκανε δεκτές τις κατηγορίες, και της επιβλήθηκε επίσης εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της και καταβολή χρηματικής εγγύησης 10.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις από τους έξι κατηγορουμένους συνελήφθησαν από το ΣΔΟΕ επ’ αυτοφώρω στη Λεωφόρο Θηβών να παραλαμβάνουν 205.000 ευρώ από ιδιοκτήτη κλινικής, ως πρώτη δόση από συνολικό ποσό σχεδόν 1 εκ.  ευρώ που φέρεται ότι είχαν συμφωνήσει μαζί του να εισπράξει με πλαστά παραστατικά για δήθεν ιατρικές υπηρεσίες σε ασφαλισμένους.

Αύριο Πέμπτη είναι προγραμματισμένες οι απολογίες ενώπιον του ανακριτή των υπόλοιπων τριών κατηγορουμένων, μεταξύ των οποίων και η υπάλληλος που ήταν αποσπασμένη στο γραφείο του υπουργού Παιδείας.

Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε για την υπόθεση, αφορά τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, απάτης σε βάρος του Δημοσίου και πλαστογραφία.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΣΔΟΕ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΟΙΚΟΣ ΝΑΥΤΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!