Εκτός ρύθμισης οι απολυμένοι συμβασιούχοι –Κραυγή αγωνίας μέσω aftodioikisi.gr

Να συμπεριληφθούν στη ρύθμιση Σκουρλέτη ζητούν οι απολυμένοι συμβασιούχοι των δήμων, εκεί, δηλαδή, που οι δήμαρχοι αρνήθηκαν να παρατείνουν τις συμβάσεις. Πρόκειται, όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr,  για συμβασιούχους των δήμων Κορινθίων, Ανατολικής Μάνης, ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας, Νεάπολης-Συκεών, Αμφίπολης και Κιλκίς οι οποίοι, καθώς η τροπολογία του ΥΠΕΣ τους εξαιρεί από τις νέες συμβάσεις («να απασχολούν στις αντίστοιχες θέσεις όσους παρείχαν τις υπηρεσίες αυτές μέχρι την 7.6.2017»). Σύμφωνα, με πληροφορίες το θέμα έχει τεθεί και στην ΠΟΕ-ΟΤΑ η οποία αναμένεται να το συμπεριλάβει στις θέσεις της, που θα στείλει στο υπουργείο Εσωτερικών.

Χαρακτηριστική της αναστάτωσης που έχει προκληθεί στην κατηγορία αυτών των απολυμένων συμβασιούχων είναι και η επιστολή των απολυμένων του δήμου Κασσάνδρας, στην aftodioikisi.gr, με την οποία ζητούν να αποκατασταθεί η αδικία σε βάρος τους.

Αναλυτικά:

«Tην εκπληξή μας και την απορια μας θέλουμε να εκφράσουμε οι παράνομα απολυμένοι του Δ. Κασσάνδρας μεσω της ιστοσελίδας “αυτοδιοίκηση”μετα την δημοσιοποίηση της τροπολογίας που σχεδιάζει να φέρει στην Βουλή, ο κ. Σκουρλέτης, καθώς δεν φαίνεται να δίνει λύση στο προβλημά τους. Γνωριζετε κ. υπουργέ ότι η αποκεντρωμένη δοίκηση μας δικαίωσε, αναμένουμε δικαστική απόφαση γία την ΑΚΥΡΗ απόλυσή μας, και αντί να φέρετε τροπολογία που να μας λύνει το προβλημά μας,δικαιώνετε τον δήμαρχο που από την πρώτη στιγμή ισχυρίζεται οτι μας εμπάιζετε, αναστατωσατε ολόκληρη την Ελλάδα, για να μας πείτε το αυτονόητο οτι τα δημοτικά συμβούλια θα αποφασίσουν για της παρατάσεις!!! Τότε ποιος ο λόγος τόσων νόμων, τροπολογιών καί εγκυκλίων;  Από την 1-1-17 μας υπόσχεσθε ότι το θέμα μας θα λυθεί, κ. υπουργέ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

Α) Αμεση νομοθετική ρύθμιση που θα περιλαμβάνει και τους απολυμένους

Β) Αμεση επιστροφή στην εργασία μας

Γ) Πειθαρχικές κυρώσεις στούς παρανομούντες δημάρχους

Δ)μετατροπη των συμβασεων σε αορίστου χρόνου με αυξημένη μοριοδότηση των συμβασιούχων με διαδικασία ΑΣΕΠ.

Κάθε  άλλη λύση θα αποδείξει ότι όλοι αυτοί πού μας τόνιζαν πως μας κοροιδέυετε είχαν απόλυτο δίκιο…

ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ Δ.ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ»

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ, ΕΚΤΟΣ, ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!