Εκδήλωση για 3Κ: Τι ειπώθηκε για «ουρά» & αιτήσεις θεραπείας (φωτο)

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων εργαζομένων από δήμους της Αττικής πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο δημαρχείο Αιγάλεω εκδήλωση-συζήτηση για εργασιακά θέματα με επίκεντρο και τις εξελίξεις στην προκήρυξη 3Κ/2018. Την εκδήλωση διοργάνωσε ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ και συμμετείχαν ο διευθυντής της aftodioikisi.gr Χρίστος Βούζας και ο δικηγόρος εργατολόγος Δημήτρης Περπατάρης.

Κατά τη διάρκεια της εισήγησής του ο διευθυντής της aftodioikisi.gr, τόνισε ότι:

-Γίνεται προσπάθεια από το ΑΣΕΠ να ολοκληρωθεί η εξέταση των αιτήσεων θεραπείας της 3Κ/2018 έως τέλος Οκτωβρίου

-Η «ουρά της 3Κ», σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Εσωτερικών,  θα έρθει εντός του 2020 και οι μόνιμες θέσεις που θα προσφέρει θα είναι γύρω στις 900.

Από την πλευρά του ο Δ. Περπατάρης μίλησε για τις δυνατότητες δικαστικών διεκδικήσεων που έχουν οι συμβασιούχοι, συμπεριλαμβανομένων και όσων έμειναν εκτός της 3Κ. Παράλληλα προέβλεψε ότι, δυστυχώς, οι εργασιακές σχέσεις θα ελαστικοποιηθούν περαιτέρω το επόμενο διάστημα.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών και ο Πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων του δήμου Βύρωνα Χρήστος Παναγιωτοπουλος Χρήστος, καθώς και ο Γιώργος Παρασκευόπουλος, μέλος του Συλλόγου εργαζομένων του δήμου Καλλιθέας.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΒΟΥΖΑΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΠΑΤΑΡΗΣ, 3Κ, ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!