Εκδήλωση-Αιγάλεω: Οι τελευταίες εξελίξεις για 3Κ, 13ο, 14ο μισθό (φωτο)

Με τη συμμετοχή μόνιμων, ΙΔΑΧ και συμβασιούχων πραγματοποιήθηκε χθες στο Πνευματικό κέντρο Γιάννης Ρίτσος του δήμου Αιγάλεω, εκδήλωση της Α.Ρ.ΣΥ (Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συσπείρωση)  και του Δικτύου Αλληλεγγύης Συμβασιούχων με αντικείμενο την προκήρυξη 3Κ αλλά και ασφαλιστικά και εργασιακά θέματα.

Ο διευθυντής της aftodioikisi.gr Χρίστος Βούζας ενημέρωσε τους εργαζόμενους για τις τελευταίες εξελίξεις για την 3Κ, τονίζοντας ότι, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΑΣΕΠ, έως τις 20 Μαρτίου θα έχουν ανακοινωθεί τα οριστικά αποτελέσματα για τις 8.166 προσλήψεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων.  Παράλληλα, τόνισε ότι το ΥΠΕΣ σύντομα θα φέρει τροπολογία με την οποία θα δίνεται να η δυνατότητα ο διορισμός των οριστικά επιτυχόντων να γίνει και μέσα στην προεκλογική περίοδο. Στις πολλές ερωτήσεις, τι θα συμβεί αν οι εκλογές πραγματοποιηθούν το Μαΐο και δεν έχουν προλάβει να διοριστούν πριν την ανάληψη των καθηκόντων της νέας κυβέρνησης, ο διευθυντής της aftodioikisi.gr τόνισε ότι εφόσον η διαδικασία διορισμού θα βρίσκεται στο τελικό στάδιο, δεν πιστεύει ότι καμία κυβέρνηση θα την διακόψει.

Από την πλευρά του ο εργατολόγος Κώστας Τσουκαλάς, κατέστησε σαφές ότι όσοι υπάλληλοι θέλουν, στην, πολύ πιθανή, περίπτωση θετικής απόφασης της Ολομέλειας του ΣτΕ, να λάβουν αναδρομικά 13ο και 14ο μισθό πρέπει να καταθέσουν αγωγές έως 15, ή το αργότερο έως το τέλος του Μαρτίου. Παράλληλα ο κ. Τσουκαλάς απάντεσε σε ερωτήσεις για εργασιακά και ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα αλλά και για τα κόκκινα δάνεια.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΒΟΥΖΑΣ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, 13ΟΣ 14ΟΣ ΜΙΣΘΟΣ, 3Κ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]