Εφετείο Αθηνών: «Μπλόκο» σε άρνηση υπουργού για μετάταξη υπαλλήλου (έγγραφο)

Εφετείο Αθηνών: «Μπλόκο» σε άρνηση υπουργού για μετάταξη υπαλλήλου (έγγραφο)

Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται η μόλις πρόσφατα δημοσιευθείσα Δικαστική Απόφαση του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΦΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ / ΑΚΥΡΩΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑ Ζ) γιατί για πρώτη φορά ακυρώνεται για λόγους νομιμότητας η ΑΡΝΗΣΗ του ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ να συμφωνήσει σε μετάταξη υπαλλήλου του ΕΦΚΑ στο πλαίσια της κινητικότητας.

Πρόκειται για εξαιρετικά επίκαιρη Δικαστική Απόφαση λόγω της απόλυτης νομοθετικής απαγόρευσης που πρόσφατα επέκτεινε ο αρμόδιος υπουργός Εργασίας Κ. Χατζηδάκης στο σύνολο των εργαζομένων του Δημόσιου Ασφαλιστικού Φορέα και μάλιστα ανεξάρτητα από την ειδικότητα , την Υπηρεσία ή το Τμήμα απασχόλησής τους.

Δηλαδή αφορά το σύνολο του προσωπικού ακόμη και τους υπαλλήλους που δεν απασχολούνται με τον υπολογισμό και την απονομή συντάξεων σε ασφαλισμένους, ακόμη δε και αυτούς που είναι ήδη αποσπασμένοι σε άλλες Υπηρεσίες του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα εκτός ΕΦΚΑ!

Να σημειωθεί ότι την υπόθεση χειρίστηκαν οι εργατολόγοι Δημήτρης Περπατάρης και Πολυξένη Δημητρακοπούλου.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΕΦΚΑ, ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕΤΑΤΑΞΗ, ΜΠΛΟΚΟ, PROTEINOMENA


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]