Εφετείο Αθηνών: Απέρριψε τελεσίδικα την αγωγή Μπαλασόπουλου κατά aftodioikisi.gr

Εφετείο Αθηνών: «Μπλόκο» σε άρνηση υπουργού για μετάταξη υπαλλήλου (έγγραφο)

Mετά το Πρωτοδικείο και το Εφετείο Αθηνών απέρριψε την αγωγή του πρώην προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θεμιστοκλή (Θέμη) Μπαλασόπουλου κατά της ιστοσελίδας aftodioikisi.gr και του διευθυντή της Χρίστου Βούζα.

Συγκεκριμένα, με την υπ’ αριθμόν 713/2020 απόφαση του το Μονομελές Εφετείο Αθηνών, απέρριψε τελεσίδικα την αγωγή  και την έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης, με την οποία ο κ. Μπαλασόπουλος ζητούσε 100.000 ευρώ για ηθική βλάβη λόγω δημοσιευμάτων, που κατά τον πρώην πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, «ήταν εξυβριστικά και πρόσβαλαν την τιμή και την υπόληψη του ως ατόμου, ως οικογενειάρχη και ως πρώην συνδικαλιστή»,

Παράλληλα τον υποχρεώνει να καταβάλει στον διευθυντή της aftodioikisi.gr και στον συνεναγόμενο της αγωγής 2.600,00 ευρώ ως δικαστικά έξοδα.

Να σημειωθεί επίσης, ότι έχει απορριφθεί και η αγωγή της ΠΟΕ- ΟΤΑ και μελών της διοίκησης αυτής (Τράκας, Πολυζώης, Παπαδοπούλου, Τσούνης, Κρέτσης και Πολυμερόπουλος) κατά του διευθυντή της aftodioikisi.gr, με την οποία ζητούσαν 700.000 ευρώ (!!!) για δημοσιεύματα που αφορούσαν τους συμβασιούχους.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούλιο του 2018 ο διευθυντής της aftodioikisi.gr Χρίστος Βούζας είχε καταθέσει την αγωγή, που είχε προαναγγείλει από το 2016, κατά των «γαλαζοπράσινων» μελών της ΕΕ της ΠΟΕ-ΟΤΑ (σ.σ. και του κ. Μπαλασσόπουλου), καθώς, παρά το γεγονός ότι, τότε δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία στα προερχόμενα από ΣΥΝΑΝ και ΔΑΚΕ μέλη της ΕΕ, εκείνοι συνέχισαν τις ανήθικες επιθέσεις εναντίον του. Η αγωγή, ύψους 50.000 ευρώ που θα δοθούν στο ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ-ΠΑΡΑΤΑΣΙΟΥΧΩΝ, ως οικονομική ενίσχυσή του, αφορά σειρά δελτίων Τύπου και ανακοινώσεων με υβριστικό περιεχόμενο κατά του διευθυντή της aftodioikisi.gr και της ιστοσελίδας, με επίκεντρο το θέμα των συμβασιούχων.

Για την συγκεκριμένη αγωγή αναμένεται σύντομα η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΑΠΟΡΡΙΨΗ, ΑΓΩΓΗ, ΘΕΜΗΣ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]