Διοικητικοί Δικαστές: Να καλυφθούν άμεσα όλες οι κενές θέσεις

Την άμεση κάλυψη όλων των κενών οργανικών θέσεων δικαστικών λειτουργών και δικαστικών υπαλλήλων, ζητά η Ένωση Διοικητικών Δικαστών (ΕΔΔ), με αφορμή την πραγματοποίηση 4ωρης στάσης εργασίας των υπαλλήλων του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων, λόγω αποσπάσεως δικαστικής υπαλλήλου.

Αναλυτικότερα, η ΕΔΔ μετά την από 11.9.2017 απόφαση της Πανελλήνιας Ένωσης Γραμματείας Διοικητικών Δικαστηρίων για πραγματοποίηση 4ωρης στάσης εργασίας των υπαλλήλων του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων στις 27.9.2017 λόγω απόσπασης δικαστικής υπαλλήλου για ένα έτος από το Διοικητικό Εφετείο Ιωαννίνων στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Κέρκυρας, επισημαίνει ότι «η πρακτική των αποσπάσεων δικαστικών λειτουργών και δικαστικών υπαλλήλων, αντί της κάλυψης των οικείων κενών θέσεων, δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των δικαστηρίων από αυτά που επιχειρεί να επιλύσει».

Τέλος, η ΕΔΔ επαναλαμβάνει το πάγιο αίτημά της για «άμεση κάλυψη όλων των κενών οργανικών θέσεων δικαστικών λειτουργών και δικαστικών υπαλλήλων».

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!