Δημοτικοί υπάλληλοι: Με τις άδειες ειδικού σκοπού χάνουν οι εργαζόμενοι μέρες κανονικής άδειας

Δημοτικοί υπάλληλοι: Με τις άδειες ειδικού σκοπού χάνουν οι εργαζόμενοι μέρες κανονικής άδειας

Με τις υποχρεωτικές άδειες ειδικού σκοπού χάνουν οι εργαζόμενοι μέρες κανονικής άδειας. Αυτό σημειώνουν σε ανάρτηση τους στο διαδίκτυο, οι Ενωμένοι Δημοτικοί Υπάλληλοι και σημειώνουν:

Αγαπητοί συνάδελφοι.

Με τις υποχρεωτικές άδειες ειδικού σκοπού που έχει επιβάλει η Ελληνική Κυβέρνηση όσοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και όσοι έχουν τέκνα μέχρι 15 ετών σε ειδικότητες που δεν μπορούν να εργαστούν εξ αποστάσεως όπως οι εργάτες καθαριότητας, ειδικά οι μονογονεϊκές οικογένειες οι οποίοι δεν έχουν εναλλακτικά κάποιον ενήλικα για τη φροντίδα των παιδιών τους, χάνουν τις μέρες αδείας που δικαιούνται.

Συνεχίζοντας αυτή η κατάσταση οι εργαζόμενοι αυτών των κατηγοριών θα στερηθούν το δικαίωμα της καλοκαιρινής αδείας τους.
Οφείλει άμεσα το Υπουργείο Εσωτερικών να αποκαταστήσει αυτή την αδικία!

Εφόσον επιβάλουν την άδεια ειδικού σκοπού για την προστασία των πολιτών και του υγειονομικού συστήματος, δεν πρέπει να αφαιρούνται μέρες αδείας για τις άδειες ειδικού σκοπού.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ, ΑΔΕΙΕΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]