Δημόσιο: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι

Εντείνονται οι αντιδράσεις των εργαζομένων στο Δημόσιο, κατά των μέτρων που αποφασίστηκαν στο πλαίσιο του νέου Μνημονίου, ενόψει και της 4ωρης στάσης εργασίας της ΑΔΕΔΥ που έχει εξαγγελθεί για αύριο Πέμπτη.

Κινητοποιήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη στα υπουργεία Υγείας, Αγροτικής Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος, στη Γραμματεία Δημοσίων Έργων, την αποκεντρωμένη διοίκηση Αττικής, σε αποκεντρωμένες διοικήσεις και Περιφέρειες, τα περισσότερα Δημαρχεία ολόκληρης της χώρας, καθώς και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων.

Οι εργαζόμενοι στην αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, έχουν εξαγγείλει για σήμερα 24ωρη απεργία και συγκέντρωση στο κτίριο της Διοίκησης (Κατεχάκη 54), ενώ για αύριο έχουν εξαγγείλει 4ωρη στάση εργασίας πριν από την 4ωρη στάση που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ, γεγονός που σημαίνει ότι και αύριο η αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής θα παραμείνει κλειστή.

 

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!