Δημόσιο –Αξιολόγηση: «Πόλεμος» ΑΔΕΔΥ–Γεροβασίλη –Τι αποφάσισαν οι συνδικαλιστές

Πριν ακόμη ψηφισθεί η τροπολογία του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, η οποία δίνει περιθώριο ενός μήνα για να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση στο Δημόσιο εντός ενός μήνα, η ΑΔΕΔΥ σκληραίνει τη στάση της απέναντι στην κυβέρνηση.

Έτσι, με σημερινή ομόφωνη απόφασή της παρουσία και των Ομοσπονδιών του Δημοσίου όχι μόνο συνεχίζει την (επιτυχημένη στη πρώτη φάση) απεργία-αποχή από την αξιολόγηση αλλά και:

-Καλεί τους υπαλλήλους να οργανώσουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα συσκέψεις συνδικαλιστικών στελεχών και Γενικές Συνελεύσεις των πρωτοβάθμιων Συλλόγων με θέμα την απεργία-αποχή από την αξιολόγηση και την περιφρούρησή της. Στις συσκέψεις αυτές  θα παρευρίσκονται, για ενημέρωση, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

-Ταυτόχρονα, η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ενημερώνει τους δημοσίους υπαλλήλους ότι πέρα από τη συνδικαλιστική αντιμετώπιση του θέματος της αξιολόγησης, έχει ζητήσει και νομική στήριξη, σχετικά με την τροπολογία της κ. Γεροβασίλη, την οποία θα κοινοποιήσει άμεσα.

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ

Η ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ», καταλήγει η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ.

Σημ. Φωτο αρχείου από παλαιότερη συνάντηση Γεροβασίλη-ΑΔΕΔΥ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΠΟΛΕΜΟΣ, ΑΔΕΔΥ, ΑΠΟΧΗ, ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!