Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού: Υπογράφονται οι νέες συμβάσεις –Προσλήψεις και μόνιμων

Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Ιουλίου, προκειμένου να επικυρώσει την υπογραφή νέων συμβάσεων για τους εν ενεργεία συμβασιούχους – παρατασιούχους και να εγκρίνει την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.

Προηγήθηκε προηγηθεί η τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την προηγούμενη Δευτέρα, όπως λήφθηκαν οι συγκεκριμένες αποφάσεις.

Ωστόσο στην έκτακτη συνεδρίαση, σύμφωνα με πληροφορίες, θα καθοριστεί και ο ακριβείς αριθμός των νέων συμβάσεων – σήμερα εργάζονται 45 συμβασιούχοι – καθώς και ο αριθμός των μόνιμων προσλήψεων. Πάντως το δημοτικό συμβούλιο δεσμεύτηκε για ανανέωση όλων των συμβάσεων, παρότι η αρχική πρόταση του δημάρχου ήταν για 20 θέσεις.

Σήμερα μάλιστα οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου ενημέρωσαν τους εργαζομένους ότι θα πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους, στις 27 Ιουλίου

 

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΜΟΝΙΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΔΗΜΟΣ ΨΥΧΙΚΟΥ ΦΙΛΟΘΕΗΣ, ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!