Δήμοι: Συνεχίζονται οι καταλήψεις, στάση εργασίας από ΠΟΕ-ΟΤΑ

Συνεχίζονται οι καταλήψεις στα περισσότερα δημαρχεία της χώρας, με επίκεντρο τα γραφεία προσωπικού, για να μην αποσταλούν καταστάσεις με ονόματα υπαλλήλων ΙΔΑΧ ΔΕ, αν και η νέα εγκύκλιος Μανιτάκη, με την οποία μπαίνουν όλοι ανεξαιρέτως σε διαθεσιμότητα, αλλάζει άρδην το σκηνικό.

Σήμερα, η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει προκηρύξει στάσεις εργασίας, για την πρωινή βάρδια από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, και για την απογευματινή βάρδια από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το βράδυ. Στις 11 και μισή το πρωί, πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία (με ενδιάμεση στάση το ΥΠΕΣ, στην πλατεία Κλαυθμώνος) προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Εκεί, θα βρίσκονται συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι από το Δημόσιο (η ΑΔΕΔΥ πραγματοποιεί στάση εργασίας από τις 11 το πρωί μέχρι τη λήξη της βάρδιας) και τις περιφέρειες (πραγματοποιούν 24ωρη απεργία). Αύριο, στις 10 και μισή το πρωί, το γενικό συμβούλιο της ΠΟΕ-ΟΤΑ συνεδριάζει προκειμένου να αποφασίσει για τις περαιτέρω κινήσεις του.

 

Διαβάστε επίσης:
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η «ΑΠΕΙΛΗ» ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ
Στάση εργασίας σε δήμους και Δημόσιο, 24ωρη σε περιφέρειες
Κλειστός ο «διακόπτης» σήμερα στις περιφέρειες
Υπό κατάληψη έως τη Δευτέρα η Αποκεντρωμένη Αιγαίου
ΠΕΔΑ: Κατεβάζει ρολά την Παρασκευή, συγκέντρωση στο Διοικ. Μεταρρύθμισης

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!