Δίκτυο Εργαζομένων ΟΤΑ: Καταγγέλλουν τον Δήμαρχο Π.Μελά για αυταρχική συμπεριφορά

  • Απο stergios
  • 7 Δεκεμβρίου 2019 - 12:06
  • Comments Off

«Δεν έχει τέλος ο αυταρχισμός και η αντιδημοκρατική  πολιτική πρακτική συμπεριφορά του Δήμαρχου Παύλου Μελά κ. Δερμουρτζίδη Δημήτρη στελέχους της Ν. Δ. σε βάρος εργαζομένων συνδικαλιστών, γιατί αντιτίθενται στην πολιτική του», καταγγέλλει το Δίκτυο Εργαζομένων στους ΟΤΑ, με την ανακοίνωσή του να συμπληρώνει τα εξής:

«Η λογική του εδώ εγώ διοικώ και κάνω ότι θέλω φαίνεται ότι κυριαρχεί στο Δήμαρχο Παύλου Μελά και ορισμένους  συνεργάτες του, αφού συνεχίζουν τον αυταρχισμό και την επίδειξη πυγμής της εξουσίας,  σε βάρος εκλεγμένων συνδικαλιστών – Πρόεδρο, Γραμματέα του σωματείου αλλά και εργαζομένων, γιατί τόλμησαν, ως όφειλαν να αμφισβητήσουν την πολιτική της δημοτικής αρχής και να μην σιωπούν.

Ο Δήμαρχος της Ν.Δ , εμπνεόμενος από το δόγμα νόμος και τάξη που χαρακτηρίζει τον πολιτικό του χώρο  και ορισμένοι συνεργάτες του, επιδιώκουν με τις συνεχείς μετακινήσεις των συνδικαλιστών ότι θα περάσουν τον φόβο και τρόμο στους εργαζόμενους, ότι θα εμποδίσουν την συνδικαλιστική δράση των συγκεκριμένων συνδικαλιστών γιατί δεν στηρίζουν την πολιτική της δημοτικής αρχής.

Γελιούνται  όμως, Δήμαρχος και συνεργάτες του που λειτουργούν στο συγκεκριμένο ζήτημα σαν να είναι τσιφλίκι τους η διοίκηση του Δήμου, εάν νομίζουν ότι θα επιβάλουν το νόμο της σιωπής και της συναίνεσης στην αντεργατική και εκδικητική πολιτική τους. Όταν η αντεργατική πολιτική και ο αυταρχισμός  τους γεννούν την αδικία η αντίσταση συνδικαλιστών και εργαζομένων είναι καθήκον. Μπορεί να αναζητούν στηρίγματα και ανοχή στην πολιτική τους  και ορισμένοι πρόθυμοι συνδικαλιστές ίσως να την παρέχουν,  αλλά αυτή δεν θα την βρουν από συνδικαλιστές και εργαζόμενους που σέβονται τα δικαιώματα τους, τις υποχρεώσεις τους ως εργαζόμενοι και προσπαθούν να υπερασπίζονται τα συλλογικά συμφέροντα  και δικαιώματα  των εργαζομένων.

Καταγγέλλουμε τη αντιδημοκρατική  αυταρχική πολιτική του Δημάρχου της Ν.Δ και της δημοτικής αρχής και τους καλούμαι να σταματήσουν τις διώξεις συνδικαλιστών και εργαζομένων  του σωματείου του Δήμου Παύλου Μελά».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΜΟΥΡΤΖΙΔΗΣ, ΔΙΚΤΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!