Δίκτυο Αλληλεγγύης συμβασιούχων κατά ΜΕΤΑ-ΟΤΑ: Να ψάξει αλλού για εργοδοτικούς συνδικαλιστές

Επίθεση στο ΜΕΤΑ-ΟΤΑ και τον επικεφαλής του, αντιπρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ Βασίλη Γκιτάκο, εξαπολύει το  Δίκτυο Αλληλεγγύης Συμβασιούχων Παρατασιούχων. Αιτία, ανακοίνωση του ΜΕΤΑ-ΟΤΑ με την οποία τους χαρακτηρίζει «εργοδοτικούς συνδικαλιστές» που «αποπροσανατόλιζαν τους συμβασιούχους καλώντας σε συγκεντρώσεις έξω από το Ελεγκτικό Συνέδριο» (σ.σ. η φωτο από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας συμβασιούχων στο Ελεγκτικό Συνέδριο τον Ιούνιο του 2017)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε σχέση με ανακοίνωση του Βασίλη Γκιτάκου (ΜΕΤΑ-ΟΤΑ) και την αναφορά του για τις κινητοποιήσεις -παρατασιούχων- το  καλοκαίρι του 2017 έξω από το Ελ. Συνέδριο και τις οποίες είχαμε εμείς καλέσει ως Δίκτυο Αλληλεγγύης, υποστηριζόμενες από διάφορους εργαζομένους ακόμα και εκτός…Αττικής, δηλώνουμε τα εξής:

Δεν τα θυμάσαι καλά Βασίλη !!!

Καταρχάς για «εργοδοτικούς» συνδικαλιστές να ψάξεις στον ΠΕΙΡΑΙΑ .

Όσον αφορά την αποτελεσματικότητα της παρέμβασης μας στο Ελ. Συνέδριο θυμίζουμε ότι πέτυχαμε να «μπλοκάρουμε» την  μη έκδοση της απόφασης που θα μας πέταγε άμεσα στο δρόμο κερδίζοντας έτσι χρόνο ,πολύτιμο, όπως φάνηκε εκ των υστέρων , αφού με νομοθετική ρύθμιση παρατάθηκαν οι συμβάσεις μας και παράλληλα βγήκε προκήρυξη για την κάλυψη θέσεων μονίμου προσωπικού…

Επίσης χαιρόμαστε που «ακολούθησες» το παράδειγμα των «εργοδοτικών» και συμπλήρωνες αιτήσεις για την συγκεκριμένη προκήρυξη 3Κ.

Δίκτυο Αλληλεγγύης Συμβασιούχων Παρατασιούχων.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΕΠΙΘΕΣΗ, ΜΕΤΑ-ΟΤΑ, ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ-ΠΑΡΑΤΑΣΙΟΥΧΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!