Δικαστικό «μπλόκο» στους συμβασιούχους –Δύο αποφάσεις απορρίπτουν αιτήσεις προσωρινής διαταγής

Mετά την απόφαση του Πρωτοδικείου Κορίνθου που αποκάλυψε η aftodioikisi.gr μία ακόμη απόφαση Δικαστηρίου απορρίπτει την αίτηση προσωρινής διαταγής συμβασιούχων στην καθαριότητα δήμου.

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας για το Πρωτοδικείο Σπάρτης στο οποίο είχαν προσφύγει οι 15 συμβασιούχοι του δήμου Ανατολικής Μάνης οι οποίοι είχαν απολυθεί με απόφαση του δημάρχου Πέτρου Ανδρεάκου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο δικηγόρος του δήμου κατά τη διάρκεια της χθεσινής ακροαματικής διαδικασίας, διατύπωσε στο Δικαστήριο τα ίδια πάνω κάτω επιχειρήματα που είχε διατυπώσει και ο συνάδελφός του τού δήμου Κορινθίων: Ότι, δηλαδή, ο δήμος αφενός δεν έχει χρήματα για να καταβάλει τις αμοιβές του και αφετέρου έχει επάρκεια στο προσωπικό. Άλλωστε, όπως τονίζουν οι εργαζόμενοι στην aftodioikisi.gr, κ. Ανδρεάκος χωρίς κριτήρια αποφάσισε να υπογράψει διαπιστωτικές πράξεις παράτασης συμβάσεων σε 12 από τους συνολικά 27 συμβασιούχους καθαριότητας που εργάζοντας στο δήμο Ανατολικής Μάνης.

Τώρα οι εργαζόμενοι ελπίζουν ότι θα δικαιωθούν στις 28 Ιανουαρίου 2017, οπότε και εκδικάζεται η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚΟ, ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!