Διαθεσιμότητα: Σήμερα αποφασίζουν οι διοικητικοί υπάλληλοι ΑΕΙ-ΤΕΙ

Ωρα αποφάσεων για τους διοικητικούς υπαλλήλους ΑΕΙ-ΤΕΙ. Σε σημερινή γενική συνέλευση θα καταλήξουν ως προς το εάν θα καταχωρήσουν τα στοιχεία εργαζομένων προς διαθεσιμότητα σε ειδικό ιστότοπο του υπουργείου Παιδείας, εντός πέντε ημερών.

Η κύρωση, εάν δεν το κάνουν, είναι βαριά, αφού θα τίθενται αυτομάτως σε αργία.

Με απόφαση του υπουργού, Κ.Αρβανιτόπουλου, καλούνται εντός πέντε ημερών όλοι οι διοικητικοί υπάλληλοι που εντάσσονται στο πρόγραμμα και ανήκουν σε κλάδους που εμπίπτουν στις αποφάσεις περί διαθεσιμότητας, να απογραφούν μόνοι τους σε ειδικό ιστότοπο του υπουργείου Παιδείας.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να καταθέσουν τα δικαιολογητικά στη Διεύθυνση Προσωπικού Ανώτατης Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας στο Μαρούσι.

Τέσσερα από τα οκτώ πανεπιστήμια που υποχρεούνται να στείλουν λίστα με στοιχεία υπαλλήλων προς διαθεσιμότητα δεν το έχουν κάνει, με αποτέλεσμα να μένουν κενά 1.349 ονόματα στον κατάλογο των 12.500 του πρώτου κύματος της κινητικότητας.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΕΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!