Διαθεσιμότητα: Νέο δικαστικό «μπλόκο» για υπαλλήλους της ΠΔΕ

Την ώρα που το Πρωτοδικείο της Αθήνας έκανε χριστουγεννιάτικο δώρο στη… διαθεσιμότητα*, το Πρωτοδικείο Πατρών εξέδιδε μία ακόμη απόφαση υπέρ των εργαζομένων. Συγκεκριμένα, την περασμένη Δευτέρα, παραμονή Χριστουγέννων , δύο ακόμα υπάλληλοι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έλαβαν προσωρινή διαταγή για την παραμονή στις θέσεις τους μέχρι την οριστική εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων στις 3 Απριλίου.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, μετά και την κατάθεση του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστα Καρπέτα, κρίθηκε πως οι δύο υπάλληλοι είναι απόλυτα αναγκαίοι για την εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας τους.

Πρόκειται για την 11η θετική απόφαση υπέρ των εργαζομένων έναντι τριών αρνητικών, ενώ την Παρασκευή, εκδικάζονται τρεις νέες προσφυγές εργαζομένων ΙΔΑΧ ΔΕ κατά της διαθεσιμότητας: των δημοτικών υπαλλήλων του Δήμου Αιγάλεω, του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού και του Δήμου Χαϊδαρίου.

Σχετικά

*ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΣΤΗ… ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

**ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ «ΤΣΟΥΝΑΜΙ» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!