Διαμαρτυρία σχολικών φυλάκων στην πλατεία Κλαυθμώνος

Συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος πραγματοποιούν σχολικοί φύλακες, οι οποίοι ζητούν να τους αναγνωριστούν συνταξιοδοτικά τα έτη από το 2001 έως το 2006, χωρίς χρηματική επιβάρυνση.

Σύμφωνα με τους ίδιους, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση την Δευτέρα 17/11 ή την Τρίτη 18/11 του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΚΑ και θα γνωμοδοτήσει προς τον Υπουργό Εργασίας, προκειμένου αυτός να εκδώσει την απόφαση σχετικά με την ρύθμιση, για την συνταξιοδοτική αναγνώριση των ετών 2001 – 2007. Η απόφαση του υπουργού αναμένεται την Πέμπτη ή Παρασκευή 20 ή 21/11/14.

Οι φύλακες θεωρούν ότι μετά την έκδοση της απόφασης από τον Υπουργό Εργασίας, η σημερινή κυβέρνηση δεν πρόκειται να ξανά ασχοληθεί με το θέμα των ενσήμων. Στόχος τους, όπως οι ίδιοι τονίζουν, είναι να πιέσουν προτού εκδοθεί η απόφαση του Υπουργού Εργασίας, να τους δοθούν τα ένσημα χωρίς χρηματική επιβάρυνση.

Από το πρωί της Τετάρτης 12/11/14 είναι σε εξέλιξη η προσυγκέντρωση τους στην Κλαυθμώνος.

Αντιπροσωπεία τους ζητάει συνάντηση με τον υπουργό για να δοθεί λύση στο πρόβλημα τους.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!