Διαγωνισμός Ανθυπαστυνόμων ΕΛΑΣ –Εξετάσεις και προθεσμίες

Εκδόθηκε η επίσημη Προκήρυξη Εξετάσεων για την εισαγωγή εξήντα τριών (63) Ανθυπαστυνόμων γενικών καθηκόντων στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.) της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2017 -2018.

Οι υποψήφιοι οφείλουν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους μέχρι 22-2-2017.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν από 20/5/2017 έως και 22/5/2017 στην Αθήνα και στη Βέροια.

Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα παρακάτω μαθήματα:

Έκθεση Ιδεών (Ανάπτυξη θέματος)

Ουσιαστικό Ποινικό Δίκαιο

Δικονομικό Ποινικό Δίκαιο

Αστυνομικό Δίκαιο

Ξένες Γλώσσες: Αγγλική γαλλική, γερμανική και ιταλική (προαιρετικά).

Οι εξετάσεις όλων των μαθημάτων είναι γραπτές.

Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις για την εισαγωγή στο Τ.Ε.Μ.Α., της εκπαιδευτικής περιόδου 2017 – 2018, έχουν οι ανθυπαστυνόμοι γενικών καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας, που προέρχονται από αρχιφύλακες οι οποίοι προήχθησαν στο βαθμό τους κατόπιν προαγωγικών εξετάσεων και πληρούν συγκεκριμένες προυποθέσεις.

Δικαίωμα εισαγωγής στο Τ.Ε.Μ.Α., καθ’ υπέρβαση του καθοριζόμενου αριθμού εισακτέων, χωρίς εξετάσεις και άνευ προτάσεων ικανότητας, κατά την πρώτη μετά την προαγωγή τους εκπαιδευτική περίοδο, υπό την προϋπόθεση ότι θα υποβάλλουν σχετική αίτηση, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 6 του άρθρου 7 του ν. 3686/2008, έχουν και οι κατωτέρω κατηγορίες: (i)    Υπαστυνόμοι Β’, που προήχθησαν στο βαθμό τους επ’ ανδραγαθία, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 18 του ν.δ. 649/1970. (ii)    Υπαστυνόμοι Β’, που προήχθησαν στο βαθμό τους ως αθλητές, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 9 του άρθρου 48 του ν. 1481/1984, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 8 του ν. 3103/2003 (ΦΕΚ 23/Α’).

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΕΛΑΣ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!