ΔΑΣ/ΠΑΜΕ Θεσσαλονίκης κατά «μνημονιακού» αντιδημάρχου Καθαριότητας

Κατά του αντιδημάρχου Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης Θανάση Παππά αλλά και του Ελεγκτικού στρέφεται η ΔΑΣ/ΠΑΜΕ Θεσσαλονίκης, με αφορμή τη συμφωνία του δήμου και ιδιώτη για την επισκευή των απορριμματοφόρων.

Η ΔΑΣ/ΠΑΜΕ Θεσσαλονίκης, με ανακοίνωσή της, καταγγέλλει τη σύμβαση, καθώς «αμφισβητούνται άμεσα τα εναπομείναντα δικαιώματα των συναδέλφων στο Μηχανουργείο (από ασφαλιστικά και μισθολογικά μέχρι και οι θέσεις εργασίας) αυτοί επιμένουν στην πιστή εφαρμογή της σύμβασης!!» και υπογραμμίζει ότι  « κατήγγειλε και την προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζόμενων του μηχανουργείου από την διοίκηση του δήμου και τα τσιράκια της».

Άμεσα καταγγέλλει, επίσης, ως «πρωτεργάτη» σ’ αυτήν την προσπάθεια τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Θανάση Παππά. «Αυτός ο φανατικά υπέρμαχος της αντεργατικής πολιτικής κυβέρνησης, ΕΕ και διοίκησης του δήμου συχνά απαξιώνει και κατηγορεί τους εργαζόμενους, απειλεί μάλιστα και με μηνύσεις και άλλα μέτρα όσους αντιστέκονται και προσπαθούν να οργανώσουν τον αγώνα ενάντια σ’ αυτήν την πολιτική. Να ενημερώσουμε ξανά αυτόν και τους τσάτσους του ότι απειλές και εκβιασμοί δεν πιάνουν στα μέλη της ΔΑΣ και σε όσους εργαζόμενους συσπειρώνονται σ’ αυτήν».

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΙΔΙΩΤΕΣ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΠΑΠΠΑΣ, ΔΑΣ, ΠΑΜΕ, ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]