ΔΑΣ-ΟΤΑ: Στην ΠΟΕ-ΟΤΑ όλοι οι συμβασιούχοι –Ταυτίζει Μπαλασόπουλο με Άδωνι!

Να εγγραφούν και οι συμβασιούχοι στην ΠΟΕ-ΟΤΑ ενόψει του κατασταστικού συνεδρίου της Ομοσπονδίας, ζητά με δήλωσή του ο επικεφαλής της ΔΑΣ-ΟΤΑ και στέλεχος του ΠΑΜΕ Βασίλης Πετρόπουλος. Παράλληλα επιτίθεται στους «πράσινους» της ΠΟΕ-ΟΤΑ, κατονομάζοντας τον πρώην πρόεδρο Θέμη Μπαλασόπουλο, για ψέματα και αντικομουνισμό, τονίζοντας χαρακτηριστικά:   «Τύφλα να χει ο Άδωνις Γεωργιάδης!!»

Αναλυτικά η δήλωση του επικεφαλής της ΔΑΣ-ΟΤΑ:

Με πέντε ανακοινώσεις (μέσα σε ένα μήνα) επιτίθεται η παράταξη Συνδικαλιστική Ανατροπή (ΠΡΏΗΝ ΠΑΣΚΕ-Μπαλασόπουλος) στην ΠΟΕ ΟΤΑ κατά της ΔΑΣ ΟΤΑ του ΠΑΜΕ του ΚΚΕ του Δημάρχου Πετρούπολης στελεχών της παράταξης της ΔΑΣ ΟΤΑ.

Ενοχλημένοι με την σημαντική παρέμβαση των ταξικών δυνάμεων στο θέμα των συμβασιούχων προσπαθούν με ψέματα και αντικομμουνισμό να καλύψουν την χρόνια στάση που έχουν απέναντι στους συμβασιούχους που ούτε στα σωματεία δεν τους θέλουν να εγγράφονται και τώρα τους έπιασε ο πόνος «μην τους κοροϊδεύουν οι κομμουνιστές».

Τύφλα να χει ο Άδωνις Γεωργιάδης!!

Γράφουν στην ανακοίνωση τους … η παράταση ήταν δεδομένη και κάποιοι στήσαν παιχνίδια. Πού ήταν δεδομένη? Όταν έλεγε πως θα μείνουν στην δουλειά αν έχουν λεφτά οι Δήμοι και ετοιμαζόντουσαν η πλειοψηφία των Δημάρχων να τους διώξει??

Γράφουν στην ανακοίνωση.. η ΠΟΕ ΟΤΑ από την πρώτη στιγμή παρενέβη για το θέμα της παράτασης…. μήπως έχουν εύκαιρη καμιά ανακοίνωση να δείξουν στους εργαζόμενους που να διατυπώνει τέτοια θέση??

Γράφουν στην ανακοίνωση… η ΠΟΕ ΟΤΑ στη συνάντηση με τη ΚΕΔΕ έβαλε το ζήτημα της αυτοδίκαιης παράτασης .. στο δελτίο τύπου που έβγαλε η πλειοψηφία της ΠΟΕ ΟΤΑ μετά την συνάντηση με την ΚΕΔΕ (23/9/16 αρ.πρωτ. 756) μπορούν να δείξουν στους εργαζόμενους που γράφει μια λέξη για την παράταση των συμβάσεων??

Γράφουν στην ανακοίνωση.. ο επικεφαλής της ΔΑΣ στην συνάντηση με την ΚΕΔΕ δήλωσε πως η παράταξή του είναι αντίθετη με την παράταση.. αυτό προκύπτει απο τα πρακτικά της συνάντησης ή επειδή το λέει ο μπάρμπας μου ο ψεύτης ??

Γράφουν στην ανακοίνωση..στη συνεδρίαση της ΕΕ της ΠΟΕ ΟΤΑ η ΔΑΣ θυμήθηκε και τα δίμηνα… «ξεχνάνε»  ότι την ΔΑΣ ΟΤΑ την αποκλείσανε από το συνέδριο της ΠΟΕ ΟΤΑ το 2012 γιατί παλεύει να εγγραφούν στα σωματεία όλοι οι εργαζόμενοι ανεξάρτητα από σχέση εργασίας.

Γράφουν στη ανακοίνωση…. το ΚΚΕ ψήφισε παρών.. «ξεχνάνε» ότι το ΚΚΕ είχε ψηφίσει όλες τις άλλες προηγούμενες  αυτοδίκαιες παρατάσεις που συμπεριλαμβάνανε όλους τους εργαζόμενους. Αυτή η τροπολογία εξαιρούσε τα δίμηνα του 2016. Θα ήταν σωστό να υπερψηφίσει μια τροπολογία με εξαιρέσεις εργαζομένων? Οι ίδιοι θα γράφανε τότε το ΚΚΕ άφησε έξω τα δίμηνα. Αλλά εδώ υπάρχει και άλλο ζήτημα, το ΚΚΕ είχε καταθέσει τροπολογία αυτοδίκαια μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου που απέρριψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Για την κυβέρνηση όμως δεν περισσεύει μελάνι στους κονδυλοφόρους της Συνδ. Ανατροπής. Επίσης η Συνδικαλιστική Ανατροπή  που πλασάρεται ως αντιμνημονιακή παράταξη στους χώρους δουλειάς μπορεί να μας πει άλλο αντιμνημονιακό κόμμα εντός βουλής εκτός από το ΚΚΕ στο οποίο επιτίθεται.

Γράφουν στην ανακοίνωση τους..η παράταξη μας δεν διανοήθηκε να εξαπατήσει ή να παίξει με τον πόνο των εργαζομένων… δηλαδή η πρόταση για αγώνα για το δικαίωμα στην μόνιμη και σταθερή δουλειά είναι εξαπάτηση?? Μήπως σύμφωνα με την λογική τους αποτελεί εξαπάτηση και ο αγώνας για ανάκτηση των απωλειών ,για 13ο και 14 ο μισθό για κατάργηση των μνημονίων και των αντιλαϊκών πολιτικών? Ή αυτά είναι εύκολα και η σταθερή δουλειά είναι απίθανο να επιτευχθεί??

Μπροστά στο κατασταστικό συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ μια πρόταση υπάρχει εγγραφή όλων των εργαζομένων ανεξάρτητα από σχέση εργασίας στα σωματεία και στην ομοσπονδία.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΕΠΙΘΕΣΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΑΣ ΟΤΑ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!