ΔΑΣ-ΟΤΑ: Πρόκληση στο Δ. Αμαρουσίου -Φέρνουν ιδιώτες εν μέσω κινητοποιήσεων

Σε ανακοίνωσή της η ΔΑΣ-ΟΤΑ «καυτηριάζει» την «προκλητικότητα της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου» που, όπως αναφέρει, εν μέσω κινητοποιήσεων των εργαζομένων στους Δήμους, φέρνει στο δημοτικό συμβούλιο θέμα την «καθαριότητα των κοινοχρήστων χώρων» και συγκεκριμένα των πεζόδρομων, όπως επίσης και την ενσωμάτωση σε κωδικό του προϋπολογισμού, την ανάθεση σε σεκιούριτι της φύλαξης του Δημαρχιακού μεγάρου.

Σε ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

Η διοίκηση του δήμου Αμαρουσίου μόνο ανεξάρτητη δεν είναι. Υλοποιεί με συνέχεια και συνέπεια την πολιτική της κυβέρνησης και της ευρωπαϊκής ένωσης. Έρχεται και αυτή με τη σειρά της να δώσει γη και ύδωρ στους εργολάβους, προκειμένου να ενισχύσει την κερδοφορία τους.

Λένε ψέματα ότι ο δήμος δεν διαθέτει μηχάνημα για το πλύσιμο των δαπέδων των πεζοδρόμων.

Συνάδελφοι, έχουν σχέδιο και μέθοδο. Και εμείς με το σχεδιασμό μας, την οργάνωση μας μπορούμε να καταργήσουμε και το σχεδιασμό τους και την πολιτική τους.

Καλούμε τη δημοτική αρχή να αποσύρει και τα δύο θέματα.

Καλούμε και τους δημότες σε γενικό ξεσηκωμό. Το θέμα απασχολεί και αυτούς αφού αυτοί θα καλεστούν να πληρώσουν το ¨μάρμαρο¨.

Σήμερα Τετάρτη 23  του Οκτώβρη στις 18:00 το απόγευμα να είμαστε όλοι στο δημοτικό συμβούλιο.

Και αύριο Πέμπτη 24 του Οκτώβρη συμμετέχουμε όλοι στην 24ώρη απεργία και δίνουμε δυναμικό παρών στις 10:30 στην πλατεία Βάθης αλλά και το βράδυ μετέχουμε στο μεγάλο συλλαλητήριο των σωματείων, ομοσπονδιών και εργατικών κέντρων στις 6:30 το απόγευμα στα προπύλαια.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΡΟΚΛΗΣΗ, ΔΑΣ ΟΤΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΙΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!